bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Чернігівщині навчали жінок вести бізнес
27.11.2017

24 листопада у селищі Куликівка відбувся тренінг  «Жінка і бізнес: від самозайнятості до власної справи».

Цей захід здійснюється рамках проекту «Розвиток лідерських якостей серед жінок Рівненської та Чернігівської областей».  Тренінг зібрав талановитих жінок, що прагнуть розвиватися та започаткувати власну справу. Тренером виступив Володимир Ковальчук – юрист Чернігівського НМЦ профспілок.

-          Перш ніж почати власну справу, необхідно відкрити власний внутрішній потенціал та визначити свої сильні сторони, - переконаний Володимир Ковальчук.

Упродовж тренінгу учасниці обговорили, як знайти успішну бізнес-ідею та визначити місію компанії. А також як підібрати команду професіоналів, що приведуть компанію до успіху. Присутні дізналися не лише теоретичні знання, а й отримали практичні навики ведення фінансового обліку та документації.

Сервіс – це один з ключових елементів успішного бізнесу. Адже доброзичливе ставлення до своїх клієнтів та лояльність компанії допоможуть збільшити свій капітал.

Як розповідає голова громадської організації «Спілка жінок Куликівщини» Світлана Масльонка, метою проекту є об’єднати амбітних жінок, що прагнуть розвиватися та дати корисні знання та навики.

-          Цей проект - цикл тренінгів, покликаних розвинути у жінках лідерські якості та додати впевненості у власних можливостях. Віримо, що тренінги стануть першим кроком до реалізації мрії. Кожна жінка має невичерпний потенціал енергії, який необхідно спрямувати у правильне русло.

Тренінг здійснюється в рамках проекту за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди організаторів та учасників не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Контакти: [email protected]; 098-53-99-707.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.