bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар на тему «Жінка і бізнес. Як досягнути лідерства?»
14.12.2017

12 грудня відбувся вебінар на тему «Жінка і бізнес. Як досягнути лідерства?», в рамках проекту «Розвиток лідерських якостей серед жінок Рівненської та Чернігівської областей». Тренером виступив Володимир Новацький.

До вебінару долучилися активні та прогресивні жінки, що прагнуть відкрити власну справу та розвиватися.

Впродовж вебінару учасниці дізналися основні відмінності ведення бізнесу чоловіками та жінками, визначили основні якості сучасного лідера. Честність, цілеспрямованість, пристрасність, повага до людей, відмінні здібності переконувати, впевненість – це неповний перелік якостей, якими має володіти справжній лідер, здатний зібрати команду та досягнути успіху.

Окрім того, за допомогою сучасних методик учасниці навчилися розвивати лідерські якості.

Вебінар – це чудовий спосіб отримати знання та долучитися до обговорення у режимі он-лайн. Під час вебінару було зібрано якісну аудиторію жінок, що справді готові розвиватися та вдосконалюватися.

Відеозапис вебінару розміщено в мережі Інтернет за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=GLw9D0Kjzfs  у вільному доступі для жінок, котрі бажають переглянути вебінар і отримати корисні знання для ведення власної справи, розвитку власних вмінь та лідерських здібностей.

ГО “Єдність” проводить ряд тренінгів, що допоможуть жінкам стати справжніми лідерками у різних галузях: політиці, бізнесі, громадському житті. Вебінар – це чудовий спосіб отримати знання та долучитися до обговорення у режимі он-лайн. Сьогодні ми зібрали якісну аудиторію жінок, що справді готові розвиватися та вдосконалюватися, - розповіла організатор Людмила Воробей.

Контакти

  • (0362) 28-24-83
  • +38 (093) 004-46-04
  • +38 (066) 825-51-75
  • +38 (097) 405-33-95
  • ГО «Єдність»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.