bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Сєвєродонецьку активісти навчались публічним виступам та дієвій комунікації
19.04.2018

14-15 квітня 2018 року в місті Сєвєродонецьк за ініціативи ГО «Громадська платформа» були проведені заключні навчання у «Школі лідера громади», в межах яких учасники відвідали 2 тренінги за темами: «Лідерство: публічні виступи та особистісна подача інформації» та «Дієві комунікації та взаємодія у лідерській команді». Тренінги провела Катерина Соловйова, президент ГО «Центр підтримки громади».

Під час першого тренінгу, 14 квітня, в рамках теми «Лідерство: публічні виступи та особистісна подача інформації» були розкриті та опрацьовані учасниками такі поняття як: особливості утримання уваги слухачів та психотехніки оратора на лекції, поради щодо привернення уваги слухачів, поради щодо надання відповідей на запитання аудиторії, перелік прийомів стимулювання уваги й інтересу слухачів під час читання лекції, урахування особливостей слухачів під час публічного виступу, яким аспектам у виступі слід віддати перевагу і чого слід остерігатися та інші.

На другий день, 15 квітня, учасники працювали над темою «Дієві комунікації та взаємодія у лідерській команді», якою були охоплені питання: управлінської та організаційної культури лідера команди, комунікативної діяльності та ділового спілкування як управлінської функції, взаємосприйняття та взаємооцінювання учасників комунікативного процесу, правил мистецтва переконання та причин неефективної комунікативної взаємодії.

Як відзначав Сергій Кошель, керівник Сєвєродонецького офісу Мережі правового розвитку при ГО «Громадська платформа», - для успішної реалізації найважливіших потреб територіальної громади необхідно зробити ефективним її управління. Школа лідера громади за час своєї роботи дозволила її учасникам отримати знання та практичні навички за темами: лідерство та оцінка потреб громади, розвиток громад: як створити умови для конструктивного діалогу між представниками різних сфер та секторів, потреби громади та дієві шляхи для їх реального забезпечення, ефективні комунікації та зв’язки з громадськістю як основа лідерства в громаді, лідерство: публічні виступи та особистісна подача інформації, дієві комунікації та взаємодія у лідерській команді. Переконані, що проведене навчання створить основу лідерства в громаді, відкриваючи можливості ефективної комунікації з громадськістю.

Проект “Посилення правових можливостей мешканців громади Сєвєродонецька” здійснюється ГО “Громадська платформа” за підтримки Програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження».

Контакти

  • ГО «Громадська платформа»
  • [email protected]
  • (093) 455-30-70
  • (099)-257-52-87

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.