bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Партнерство заради захисту прав жінок створено на Рівненщині
14.08.2018

ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» та БО «Позитивні жінки  м. Рівне» розпочинають реалізацію проекту «Партнерство заради захисту прав жінок Рівненщини» за підтримки Українського Жіночого Фонду.

За даними експертів, кожна друга жінка в світі страждає від тих чи інших проявів гендерно обумовленого насильства. В Україні кричуща ситуація не лише з виявленням фактів домашнього насильства, а і з озвучуванням цієї проблеми.

Представниці уразливих груп населення та жінки в кризових ситуаціях найбільш незахищені щодо проявів насильства, саме тому в рамках нового проекту найдосвідченіша організція Рівненщини ГО “Центр реалізації громадських ініціатив “Чайка” виступить наставником і партнером новоствореної БО “Позитивні жінки м.Рівне”- організацією, створеною спільнотою жінок з ВІЛ.

Проект ставить перед собою завдання навчити громадських активісток, які захищають права жінок, захищати їх активніше, в тому числі шляхом впливу на політику регіону.

Проект спрямований на розвиток потенціалу усіх зацікавлених в подоланні гендерної дискримінації та насильства сторін. В рамках проекту планується проведення навчальних занять:

- з основ самозахисту - для жінок в кризових станах

- навчання тренерів в сфері протидії насильству - для громадських акивітів та соціальних працівників

- з коректного висвітлення пинать дискримінації та гендерно обумовленого насильства - для предстаників ЗМІ. Оскільки регіональні ЗМІ користуються довірою читачів та здатні впливати на суспільну думку, в рамках проекту передбачено проведення конкурсу інформаційних повідомлень з тематики рівності статей та протидії насильству.

Запрошуємо усіх зацікавлених стежити за нашими публікаціями та приєднуватись до заходів проекту

Контакти

  • https://www.facebook.com/chayka2002/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.