bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся круглий стіл «Шлях від студента до підприємця: місце бізнес-інкубатору»
03.12.2018

28 листопада 2018 р. за ініціативи ГО «Інститут дослідження просторового розвитку» на базі Бердянського державного педагогічного університету відбувся круглий стіл «Шлях від студента до підприємця: місце бізнес-інкубатору».

Захід було присвячено проблемам розвитку підприємницьких здібностей молоді та визначенню місця бізнес-інкубатору в цьому процесі. До участі в круглому столі було запрошено студентів усіх факультетів БДПУ, викладачів університету, представників державних установ, що співпрацюють з молоддю, та організацій, діяльність яких спрямована на підтримку бізнесу.

Майже в усіх містах Запорізькій області на базі університетів вже діють бізнес-інкубатори. Єдине виключення – місто Бердянськ. Учасники круглого столу обговорили роль бізнес-інкубатору у підтримці та розвитку підприємницьких ініціатив молоді, розглянули варіанти організаційної та фінансової підтримки бізнес-інкубатору з боку державних установ, вітчизняних та іноземних донорів й грантодавців.

В обговоренні проблеми створення академічного бізнес-інкубатору на базі БДПУ усі учасники круглого столу висловили спільну думку про необхідність реалізації цієї ініціативи в університеті.

Круглий стіл проводився за активної участі ГО «Інститут дослідження просторового розвитку» та фінансової підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (Berlin) і Міністерства Закордонних Справ Німеччини в рамках проекту «Подолання кризи та розбудова України – Час діяти!», який реалізує ГО «Регіональне об’єднання молоді».

Ініціативна група із створення академічного бізнес-інкубатору відкрита до співпраці з вже існуючими бізнес-інкубаторами та тими, хто хотів би взяти участь у створенні та діяльності академічного бізнес-інкубатору в м.Бердянськ. 

Контакти

  • ГО “Інститут дослідження просторового розвитку”
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.