bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Компанії створили унікальний буклет про професії та кар’єру у сфері торгівлі
31.01.2019

Публікація створена в рамках освітнього проекту «Карта професій», щоб допомогти учням та студентам зорієнтуватися у виборі майбутньої професії, зрозуміти особливості сфери торгівлі та побачити перспективи кар’єрної реалізації у цій галузі.

В основі буклету лежать практичні поради та матеріали від провідних українських компаній, а що найцікавіше – реальні історії фахівців, що побудували кар’єру в ритейлі.

Публікація призначена для школярів, студентів, батьків та всіх, кому цікаво дізнатися більше про сферу торгівлі. Буклет буде поширено для закладів загальної середньої освіти, що є учасниками спільноти «Кар’єра мрії», для використання під час занять із учнями 5-10 класів.

Буклет знаходиться у відкритому доступі на порталі http://careerhub.in.ua/у розділі – «Вибір професії» (http://careerhub.in.ua/tvoie-maybutnie-u-sferi-torgivli-karta-p/).

«Ми надзвичайно раді першим результатам проекту «Карта професій» у галузі ритейлу. Тепер кожен учень зможе дізнатися особливості цієї сфери, які умови роботи, які вимоги до фахівців, а головне – як зробити перші кроки до успішної кар’єри. Ми закликаємо батьків та вчителів користуватись можливостями проекту і  разом із нами допомагати дітям зробити свідомий вибір свого майбутнього», – зазначила  Марина Саприкіна, Голова правління Центру «Розвиток КСВ».

«Ми сподіваємося, що цей проект - як буклет, так і впровадження занять з профорієнтації в школах та університетах, буде дійсно корисним. І допоможе ще зі шкільної парти замислитись над сферою майбутнього працевлаштування. Професійна орієнтація – важлива ланка у формуванні потенційних співробітників серед нового покоління. Саме тому, ми пояснюємо суть ритейлу та перспективи роботи у цій сфері», — поділилася начальник відділу корпоративних комунікацій та зв’язків із громадськістю Watsons Україна Катерина Веремєєва.

«Підготовка посібника для школи стала можливою завдяки співпраці з Центром «Розвиток КСВ». Ми вдячні Центру за таку ініціативу і сподіваємося, що завдяки цьому проекту не тільки школярі, але й члени їх сімей дізнаються більше про ритейл – це, як зазирнути за куліси театру – багато цікавого, незвичайного, але корисного для людей.  Долучитися до створення помешкання мрії жителів планети – цікава пригода, яка дає можливість опанувати цікаві професії та рости особистісно»– сказала Лілія Савич, Директор з управління персоналом ТОВ «Леруа Мерлен Україна».

«Для компанії «Віннер» люди – це одна із наших п’яти цінностей. Тому підготовка та розвиток професіоналів, що згодом стануть частиною команди переможців, важливий напрям корпоративної соціальної відповідальності. Процеси автомобільного рітейлу дуже відрізняються від тих, що ми звикли бачити в онлайн-магазинах чи супермаркетах. І тепер завдяки нашому спільному профорієнтаціному проекту і школярі, і студенти, зможуть побачити і уявити себе частиною складного, але захопливого автомобільного бізнесу», - сказала Анастасія Войткевич, менеджер із корпоративних комунікацій та корпоративної соціальної відповідальності «Віннер». 

Нагадаємо, що Проект «Карта професій» у сфері торгівлі реалізується  Центром «Розвиток КСВ» спільно з компаніями «Леруа Мерлен Україна», Watsons Україна та Winner Group Ukraine і передбачає створення буклету та веб-сторінки про кар’єру у галузі торгівлі, а також розробку занять для викладання у школах. Завдяки проекту школярі та студенти зможуть дослідити свої інтереси та здібності, дізнатися про реалії професій та можливості початку кар’єри від успішних фахівців, а також – запланувати власну кар’єру, починаючи зі школи.

З детальних питань: Тарас Деркач, керівник напрямку Career Hub Центру «Розвиток КСВ», [email protected]

Контакти

  • Дорожко Єлизавета
  • тел.: +38 068-892-2913
  • email: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.