bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкриття безкоштовного порталу для опанування навичок 21-го століття
07.08.2019

Місія Освітнього Хабу міста Києва – вперше в Україні, реалізувати концепцію Навчання Впродовж Життя (Life Long Learning) на рівні цілого міста, надавши можливість українцям реалізувати себе в своїй країні і не виїжджати за кордон у пошуках кращої долі. 

Тепер Ви, знаходячись у будь-якому місці та у будь-який час, зможете отримати практичні навики, які потрібні кожному, незалежно від віку, статі та роду діяльності. 

Для вас кращі тренери-практики Асоціації інноваційної та цифрової освіти створили відео-лекції та тести за навиками, які міжнародні експерти Світового економічного форуму в Давосі визнали найзатребуванішими у 2020 році: позитивне мислення, емоційний інтелект, ефективні продажі, вміння керувати людьми та проектами тощо.

А для того, щоб відпрацювати ці навики на практиці, було застосувано інноваційну модель змішаного навчання (blended learning), що поєднує он-лайн навчання та практичні тренінги у Хабі.

І все це – безкоштовно!

Заходьте на портал Освітнього Хабу міста Києва https://eduhub.in.ua/ та отримуйте навики, які дозволять вам знайти роботу своєї мрії, просуватись кар’єрними сходами, відкрити власну справу або просто саморозвиватись.

Реалізуйте себе в Україні!

Приєднуйтесь до Фейсбук-сторінки Хабу: https://www.facebook.com/eduhub.in.ua/ та до їхнього Телеграм-каналу @eduhubinua, щоб дізнаватись про всі їхні анонси на події!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.