bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стратегічне планування #ГромадськоїПрефектури
01.10.2019

Провели у Миколаєві 27-28 вересня 2019 р підписанти Меморандуму про створення коаліції у Миколаївської та Херсонської областях на на четвертої сесії «Школи громадських префектів».

26 представників 19-ти місцевих громадянських об’єднань з Миколаєва, Вознесенська, Очакова, Н Буга, Херсона, Скадовська вивчали основи SWOT – аналізу; визначали, місію, цілі коаліції та ролі, внески кожного у спільну справу захисту прав громадян на ефективне місцеве самоврядування та долання безкарності місцевих посадовців і депутатів.

Програма   Навчальні матеріали

— Також тренер ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» Тетяна Золотухіна провела консультацію з питань конкурсу грантів http://frgn.mk.ua/?p=10766 ФРММ за кошти NED 

Нагадуємо, що у м. Херсоні з питань методик, методів, залучення ресурсів: 10-11 жовтня 2019 р. Орієнтовна програма 5-ї сесії Школи. Анонс сесії 

Раніш, на попередніх сесіях Школи громадянські активісти вивчали основи місцевого бюджетного процессу, адвокасі та складання грантових заявок. Пост-релізи першої, другої та третій http://frgn.mk.ua/?p=10945 сесій Школи з матеріалами навчань надаються.

Таким чином учасники коаліції #ГромадськаПрефектура за коуч та грантовою підтримкою команди проекту протягом 2019 р- 20 р. в рамках стратегічного плану підготують та реалізують відповідні ініціативи у своїх громадах.

Довідки з питань вступу у коаліцію та навчаннь у «Школі громадського префекту»:

Олена Вартанян, офіс-менеджер ФРММ за тел. (0512) 47-38-79 кожний робочий день з 9-00 до 17-00. Або через E-mail ФРММ [email protected].

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

______________________________________________________________

Навчання проводяться в рамках проекту «Громадська префектура (ГП) для прозорості та ефективності місцевих бюджетів», якій реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» спільно з ГО «Європейський вектор розвитку» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та в рамках діяльності «Миколаївськоїрегіональної платформи реформ».

Контакти

  • 47-38-79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.