bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підсумки Школи екскурсоводів м. Миколаєва 2019
14.01.2020

Двадцять унікальних туристичних маршрутів з креативним оглядом перлин історії міста створили випускниці «Школи екскурсоводів» у Миколаєві, скориставшись безкоштовними сервісами партнерського проєкту громадської організації та миколаївського міськвиконкому в рамках місцевої програми розвитку туристичної галузі .

Нещодавно в у ІВЦ Музей Майдану «Революції Гідності» м. Києва відбулось їх частування. 
Менеджер проекту ПРОМІС Володимир Нижник (АМУ), представники департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради, громадської спілки «Всеукраїнська асоціація гідів», Миколаївської міської громадської організації «Фонд розвитку м. Миколаєва» вручили сертифікати та побажали подальших успіхів.
Після урочистостей випускниці мали майстер-клас від експертів Асоціації при проведенні екскурсій «Стародавній Київ» та «Становлення української нації» в інноваційному приватному музеї історії України. 
«На мою думку, цікавими є всі проекти випускниць .Деякі приклади тем екскурсій:
З ароматом кави; Жінки , що змінили Миколаїв; Таємниці підземних тунелів родини Романчуків»; Бібліотеками старого міста; Миколаївський ДІСНЕЙ-ЛЕНД – Казка-Zoo; Від вітрил Яхт-клубу до каскадів СухогоФонтану»; Перлини старого Миколаєва; Від історії до майбутнього — естетика Миколаєва; Освіта у Миколаєві. Істоки (Гімназисти Миколаєва); Корабельні ворота міста на хвилі…» - Так прокоментував результати проекту директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» Михайло Золотухін.
Також про підсумки проекту у:
прямому ефірі Радіодень на UA;Миколаїв організаторів за участю випускниць Школи Дар’я Арчибісова та Ганна Торин;
Релізі  прес-конференції проекту, що відбулась у КМЦ. Миколаїв за участю випускниці Школи Наталії Колісник.
Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»
__________________________________________________________________
Навчання відбулось в рамках проекту «Школа екскурсоводів– проведення тренінгів для жінок м. Миколаєва» що реалізвав ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» при партнерстві з Департаментом Економічного розвитку Миколаївської міської ради за підтримки Асоціації міст України (АМУ) та проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС www.pleddg.org.ua ), який в Україні впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ)за кошти Міністерства міжнародних справ Канади.

Контакти

  • 47-38-79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.