bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

За ініціативи Громадської ради з питань освіти активісти вдосконалювали навички комунікації
28.01.2020

Аби звернути увагу на важливість розвитку комунікативної компетентності серед громадських, державних організацій та органів місцевого самоврядування, члени Громадської ради з освіти для дорослих організували в Миколаєві майстер-клас для бажаючих вдосконалити свої вміння публічних виступів. 

“Безперечно, навички публічних виступів перед різними аудиторіями є корисними і важливими для спеціалістів будь-якої галузі. Ми вирішили запросити службовців Миколаївської міської ради, представників громадських організацій, які працюють з дорослою аудиторією - аби допомогти їм підвищити комунікативну компетентність. І звісно, ми вдячні тренеру - Сергію Стужуку, який поділився з учасниками майстер-класу основними трендами сучасного якісного виступу”, - коментує член Громадської ради, виконавчий директор Миколаївського регіонального відділення Асоціації міст України Тетяна Яблоновська.

В організації розповідають, що кількагодинний навчальний майстер-клас розкрив п’ять основних інструментів для вдалого публічного виступу: вплив зорового контакту та темпу мовлення, тренди виступу, вміння відповідати на незручні питання. 

Нагадаємо, наразі Громадська рада проводить конкурс проєктів з неформальної освіти дорослих міста Миколаєва, повністю реалізовані в 2019 році. Прийом заявок тривав до кінця грудня минулого року, а незабаром комісія-журі конкурсу визначить переможця. 

Учасниками Конкурсу могли стати провайдери освіти дорослих в Миколаєві, у тому числі, усі зацікавлені державні чи приватні, комерційні, комунальні установи, окремі  громадяни, котрі працюють у сфері освіти дорослих. 

Серед критеріїв, за якими оцінюють проекти - інноваційність ідеї, покладеної в основу проекту; соціальна значимість для міста та цільової групи; ефективність і дієвість використаного інструментарію; можливість узагальнення та поширення досвіду реалізації проекту. 

____________ 

За інформацією Миколаївського регіонального відділення Асоціації міст України

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.