bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У день свого народження запорізький благодійний фонд презентував новий логотип
29.04.2020

Благодійний фонд «Імпульс.ЮА» займається неформальною освітою для дітей та молоді, в першу чергу – для дітей вразливих категорій. Головна мета фонду – допомогти своїм підопічним соціалізуватися і розвинути корисні знання і навички, та стимулювати їхню громадську активність. Або, як каже директор і засновник фонду Микола Колодяжний, «допомогти дітям стати успішними і реалізованими особистостями, та навчити їх бути соціально відповідальними громадянами».

Діяльність фонду розпочалася у 2017 році з реалізації у Запоріжжі програми Access з безкоштовного викладання англійської мови для підлітків вразливих категорій. З того часу кількість учасників програм фонду зросла у декілька разів. На сьогодні це вже п’ять груп і більше 80 учнів: три групи учасників програми «Ліга успіху», група програми лідерства випускників Access, і нова група Access, яка відкрилася цього року.

Окрім неформальної освіти, фонд «Імпульс.ЮА» організовує для своїх підопічних велику кількість різноманітних розвиваючих активностей. Серед них один з найпопулярніших напрямків – розвиваючий туризм. Підопічні фонду відвідали вже багато куточків України, починаючи від Хортиці до Говерли. За словами керівників фонду, після повернення до повноцінного життя поїздки обов’язково будуть продовжені.

Спеціально до Дня народження був підготовлений новий логотип організації, який представив його розробник, виконавчий директор фонду Сергій Андрух. Нове лого поєднує у собі ідею поширення активності, імпульсу, а також рух планет у Сонячній системі, які цей імпульс поширюють. В цій візуалізації концентровано головну мету діяльності фонду: дарувати дітям натхнення та енергію, імпульс до розвитку і самореалізації.

Продовжувати навчати дітей і молодь, творити для них комфортний простір для розвитку, охопити навчанням молодь і дітей з сільських районів Запорізької області і обов’язково провести виїзні розвиваючі табори на природі – такі плани фонду «Імпульс.ЮА» на майбутнє, про які розповіла виконавча директорка організації Олеся Лапікова.

Адреналіну зустрічі додала онлайн-вікторина, присвячена історії фонду, яку провела комунікаційна директорка організації Ірина Ярко. Учасники та випускники програм фонду різних програм і часів азартно змагалися у найкращому знанні фактів та інтуїції. Перше місце посіла Анастасія Котова, випускниця програми Access у Запоріжжі. Разом з ще чотирма найбільш обізнаними колегами вона отримає в якості призу нову брендовану продукцію фонду із новим логотипом.

Відео у стилістиці «Зоряних війн» та навіть книга про історію фонду (поки в електронному вигляді) – учасники і випускники програм фонду зробили креативні подарунки своїм наставникам та друзям в цей день. А теплі щирі слова подяки змішувалися з такими ж щирими сльозами на очах. Цього дня для них був приємний привід )))

Контакти

  • http://impulsua.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.