bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інформаційна кампанія «Герої нашого часу»
15.06.2020

Всесвітня пандемія коронавірусної інфекції змусила суспільство усвідомити, наскільки важлива роль людей соціальних професій. З метою привернення уваги до їх щоденної праці, в Запоріжжі з 17 квітня проходить широкомасштабна інформаційна кампанія «Герої нашого часу». 

Впродовж двох місяців запоріжці дізнавалися про історії реальних людей: медичних та соціальних працівників, поліцейських, водіїв громадського транспорту, представників служби у справах дітей та служби психологічної допомоги «Телефон довіри». У форматі інтерв’ю через відео та статті герої розповідали, як виконують свою роботу заради добробуту населення під час карантину. Посилання на відео: https://www.facebook.com/watch/childsmilezp/248449253094606/ . Герої нашого часу

Христина Шевченко, капітан поліції – член мобільної групи з реагування на факти домашнього насильства ділиться, як на неї вплинула участь у проєкті: «Мені особисто відео-епізод допоміг, трохи додалось енергії та настрою. Напевно тільки з гарними думками про майбутнє треба йти далі та допомагати громадянам, аджеж підтримка та розуміння ситуації, яка склалася, з їхнього боку, теж не була б зайвою». 

Андрій Капустян - лікар швидкої допомоги, коментує: «У зв’язку з пандемією COVID-19 у всьому світі стали з великою повагою відноситись до лікарів та медичного персоналу. В Україні також ставлення змінилось». 

Також в рамках інформаційної кампанії було проведено флешмоб подяки медичним працівникам та працівницям. 16 травня 2020 об 11.00 мешканці міста Запоріжжя виходили на свої балкони, визирали у вікна, виходили на подвір’я і аплодували протягом 3 хвилин в знак подяки лікарям. Понад 1800 запоріжців приєдналось до цієї акції.

Інформаційна кампанія «Герої нашого часу» була запущена під час впровадження карантинних заходів, коли українці залишались вдома на самоізоляції, спеціалісти допомагаючих професій ризикуючи власним здоров’ям, а також здоров’ям своїх рідних, продовжували виконувати свою роботу. «Завдяки серії вдео я усвідомила важливість соціальних професій, особливо під час карантину, до того не задумувалась про це» - відзначає Ірина, мешканка Запоріжжя.

Ми дякуємо всім запоріжцям, які приєдналися до інформаційної кампанії та ділилися своїми враженнями. Підтримуючи один одного ми зможемо здолати коронавірусну інфекцію та мінімізувати її наслідки для суспільства. 

Проєкт “Герої нашого часу” реалізується Благодійним фондом “Посмішка дитини” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)

Контактна особа: Валентина Трюхан, тел. 050-321-14-74, е-mail: [email protected]

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.