bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

АМУ презентує посібник з налагодження дистанційної роботи органів місцевого самоврядування
25.07.2020

Асоціація міст України та U-LEAD з Європою спільно розробили посібник для полегшення роботи органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад в умовах надзвичайних ситуацій. Рекомендації та кращі практики, зібрані у цьому інтерактивному електронному посібнику, стануть в нагоді та допоможуть підготуватися до дистанційної роботи. 
 
“Світ постійно і динамічно змінюється! Ми пристосовуємося до змін екології, клімату, до протистояння надзвичайним ситуаціям та пандеміям. Нам доводиться вчитися продовжувати свою діяльність у цих складних умовах. Органи місцевого самоврядування не можуть все залишити і піти на карантин. Вони зобов’язані за будь-яких умов забезпечити надання якісних послуг в усіх сферах життєдіяльності територіальних громад. За таких умов, увесь тягар лягає на органи місцевого самоврядування. Вони працюють 24/7. Це до них завжди звертаються жителі за допомогою, це вони приймають рішення про пільги місцевому бізнесу задля його виживання, дофінансовують освіту і медицину, надають публічні послуги за будь-яких умов”, - коментує Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан. 
 
Переглянути і завантажити посібник можна за посиланням - https://www.auc.org.ua/sites/default/files/library/bookdistoutweb.pdf 
 
_________ 
Миколаївське РВ АМУ

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.