bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Масштабна «ProКАЧКА» завершила сезон «Ліги успіху» у Запоріжжі
12.08.2020

Вже впродовж майже року запорізькі хлопці і дівчата проходили навчання в межах програми «Ліга успіху», яка має офіційну назву «Розвиток громадської активності серед підлітків та молоді вразливих категорій Запоріжжя». Учасники і учасниці програми удосконалювали свої особистісні якості та вчилися реалізовувати власні соціальні проекти.

Після початку карантину всі активності програми перейшли в онлайн-режим. Так само в онлайн-форматі учасники «Ліги успіху» почали розробляти і впроваджувати власні мікропроекти. Загалом було ініційовано дев’ять мікропроектів у різних сферах, від допомоги безпритульним тваринам до просвіти молоді на тему боротьби із корупцією.

Але тепер, із поступовим зняттям карантинних обмежень, студенти «Ліги успіху» вирішили, що час поділитися здобутими знаннями і навичками із широкою аудиторією. Тому 8-го серпня вони організували вуличний лекторій під назвою InfoParty «ProКАЧКА» - захід, побудований з коротких і яскравих виступів спеціально запрошених експертів.

Цього вечора на запрошення «Ліги успіху» перед гостями події виступили досвідчені і добре відомі спікери і спікерки:
- популярний запорізький краєзнавець та екскурсовод Роман Акбаш розказав про маловідомі цікаві локації Запоріжжя;
- тренерка та виконавча директорка центру розвитку кар’єри «Професіонали» Інна Бойко – про те, як конфлікт може стати ресурсом;
- комунікаційна директорка благодійного фонду «Імпульс.ЮА» Ірина Ярко та режисер і телеведучий «Суспільного Запоріжжя» Денис Астаф’єв влаштували запальний літературний батл на тему «що краще, книга чи екранізація»;
- досвідчена туристка та представниця центру екіпірування «Футен» Поліна Фролова поділилися туристичними лайфхаками із власного досвіду;
- та відома запорізька фотографиня Еліна Околіт розказала про власний творчий шлях у фотомистецтві.

Всі виступи в межах Infoparty «ProКАЧКА» були організовані командами мікропроектів, які ініціювали учасники «Ліги успіху»: «Древні Укри», «Level Up», «Книжковий клуб», «Outdoor_Online_Zp» та «Art for everyone».

Ведучими Infoparty «ProКАЧКА» стали випускниці попереднього сезону «Ліги успіху», молоді громадські активістки Ксенія Трайно та Марія Щербань.

Після виступів на відвідувачів InfoParty «ProКАЧКА» очікував дуже зворушливий музичний бонус – живе виконання популярних мелодій та пісень від учасників «Ліги успіху».

InfoParty «ProКАЧКА» фактично стала завершальною подією в нинішньому сезоні «Ліги успіху» і своєрідною «дипломною роботою» її учасників і учасниць. На знак завершення програми всі випускники і випускниці програми отримали відповідні сертифікати. Втім, організатори «Ліги успіху» переконані, що активна життєва позиція збережеться у випускників надовго!

За враженнями відвідувачів, спікерів і самих учасників InfoParty «ProКАЧКА», захід вийшов дуже вдалим. Яскравим, емоційним, динамічним і надихаючим. Тож цілком можливо, що команда фонду «Імпульс.ЮА» та випускники програм фонду проведуть подібну активність і у майбутньому!

Подія відбулася в рамках проекту «Розвиток громадської активності серед підлітків та молоді вразливих категорій Запоріжжя», який реалізується благодійним фондом «Імпульс.ЮА» за підтримки Посольства США в Україні.

Партнерами у проведенні InfoParty «ProКАЧКА» була громадська організація «Запоріжжя. Платформа спільних дій»

Організатори висловлюють щиру подяку усім спікерам, друзям та організаціям, які допомагали у підготовці і проведенні InfoParty «ProКАЧКА»!

За чудові фотографії окрема подяка Анастасії Мєтєльовій!

Контакти

  • http://impulsua.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.