bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Опановуємо тонкощі Facebook
20.11.2020

Черговий захід в рамках освітнього кластеру проєкту #RobotaДляГромади відбувся 18 листопада 2020 р. для викладачів, майстрів та здобувачів освіти професійно-технічних закладів Східного Донбасу. Тема двогодинного он-лайн воркшопу на платформі ZOOM - «Основи е-спілкування у соціальних мережах (Фейсбук, Телеграм, Інстаграм)».

Очевидно, що сьогодні молодь постійно мандрує в хащах соціальних мереж. Тому, якщо освітяни претендують і далі бути їх наставниками, слід йти за юнацтвом на простори Інтернету. Зрештою, вільне володіння навиками спілкування в соціальних мережах дозволяє розвивати згуртування внутрішніх комунікацій та гідно адвокувати проблематику профтехосвіти серед громад, бізнесу та влади міста і регіону.

Тема спілкування виявилась цікавою та прикладною для педагогів системи підготовки робітничих кадрів. Тому приємно відмітити, що «прибулих» учасників он-лайн навчання виявилось вчетверо більше кількості тих, хто зареєструвався до участі.

Команда проєкту невтомно закликає колективи закладів професійної (професійно-технічної) освіти до взаємного спілкування - задля розвитку регіонального публічного-приватного партнерства бізнесу, освіти, влади та громад міст і сіл Луганщини. І вперто продовжує запрошувати до освітніх заходів бажаючих вдосконалити свої компетенції.

Для запитів та уточнень: Павло Федик, керівник-координатор проєкту, [email protected], +38(095)-196-49-66

==========================================

Проєкт реалізується РГО «Кремінська бізнес-асоціація» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

 

#UNRPP #ПрямуємоРазом #РоботаДляГромади #ДПТНЗ_Привільський_професійний_ліцей

Проєкт у Facebook: “Партнерство & робота”: https://www.facebook.com/groups/lygrobota

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.