bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як народні депутати можуть допомогти вирішити проблеми на виборчих округах
02.04.2021

Одеська обласна організація ВГО “Комітет виборців України” підготувала два інформаційно-роз’яснювальні відео для виборців, народних депутатів, їхніх помічників, громадських активістів, - усіх, хто цікавиться політикою, прагне покращити взаємодію виборців та народних депутатів і посилити напрямок цієї взаємодії для вирішення проблем на виборчих округах, що лежать у площині повноважень парламентарів.

Перше відео - “Хто такі народні депутати” - відповідає на такі основні питання: для чого виборцям потрібні народні депутати? Чим вони займаються у парламенті? Які у них обов’язки? Як вони взаємодіють з виборцями?

Друге відео - “Як народні депутати працюють із проблемами виборчого округу?” - містить інформацію про те, що робити, якщо на виборчому окрузі є проблема і треба залучити для її вирішення народного депутата/ку; як і від кого депутати дізнаються про проблеми на своїх округах тощо.

Обидва відео підготовлені в рамках проєкту «Ефективна взаємодія жителів та народних депутатів Одеської області – запорука демократичного представництва», що реалізується Одеською обласною організацією ВГО “Комітет виборців України” в межах Програми РАДА, що виконується Фондом “Східна Європа”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.