bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підлітки Запоріжжя створили власний волонтерський рух – VolunTeenZ
06.05.2021

Вже тривалий час учасники та випускники програм запорізького благодійного фонду «Імпульс.Ua» займаються волонтерською діяльністю, суспільно важливою активністю та проводять корисні заходи для молоді. Тепер вони оформились у волонтерський рух «VolunTeenZ». Ця назва об’єднала у собі одразу декілька змістів: «Volun» – волонтерство, «Teen» – тінейджери, і «Z» – Запоріжжя.

Для своєї роботи учасники та учасниці VolunTeenZ обрали декілька основних напрямків:
- допомога безпритульним тваринам – підтримка притулків та сприяння у пошуку нових господарів для тварин;
- адекватизація суспільства – цим незвичним терміном VolunTeenZ описують роботу для подолання насильства та поширення адекватних цінностей серед людей;
- організація культурних та мистецьких заходів для молоді і не тільки;
- мандрівки та активний відпочинок – організація походів, експедицій, поїздок та інших outdoor-заходів для популяризації здорового та рухливого дозвілля;
- поширення еко-свідомості – привернення уваги до проблем довкілля та допомога у їх вирішенню;
- освіта та просвітництво - проведення корисних і цікавих тренінгів, воркшопів, лекцій для молоді;
- соціальна допомога людям вразливих категорій.

Молоді волонтери та волонтерки VolunTeenZ вже розподілили між собою сфери відповідальності, і розпочали роботу над майбутніми заходами та подіями. Найближчі плани – організувати і провести захід з активного відпочинку для молоді, створити культурницький дискусійний клуб, допомагати у пошуку домівок безпритульним тваринам.

Як зазначають самі учасники нового молодіжного волонтерського руху, VolunTeenZ стали для них чудовою можливістю робити корисні справи разом з друзями та однодумцями.

Підтримати активну запорізьку молодь можна вже зараз, і зробити це дуже просто – підписатись на сторінки VolunTeenZ в соціальних мережах @. Там же можна більше прочитати про їхні цінності і цілі діяльності:

https://www.instagram.com/volunteenz/
https://www.facebook.com/volunteenz/

#VolunTeenZ

Проєкт «Youth engagement: citizens’ participation through enhanced social action skills and tools (Active Citizens)» («Залучення молоді») впроваджується Британською Радою в Україні за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні. Адміністративний партнер: ГО “Лабораторія Ініціативної Молоді”

Контакти

  • https://www.facebook.com/volunteenz

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.