bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Карітас-Київ» став лауреатом у номінації «Всеукраїнська благодійність»
07.05.2021

Серед переможців і Благодійний фонду «Карітас-Житомир», який став лауреатом у номінації «Регіональна благодійність». Зокрема Спеціальною відзнакою нагороджений директор Благодійного фонду «Карітас-Житомир» отець Віталій Сидорук (посмертно).

Це перемога не лише нашого фонду, а також всіх благодійників, меценатів, волонтерів та партнерів хто нам допомагав. Це перемога добра, благодійності, підтримки та довіри”. - розповів директор благодійного фонду “Карітас-Київ” священник Роман Сиротич.

За його словами, це спільна перемога багатьох людей, які у непрості часи об’єднались для творення спільних проєктів – які вилились у добрі справи для конкретних людей.

Як повідомили організатори, Призерів Національного конкурсу «Благодійна Україна-2020» визначено. Серед 1163 заявок, які надійшли на електронну адресу конкурсу, Національна експертна рада визначила найкращих благодійників в Україні. Цьогоріч учасники конкурсу подавали свої заявки в 25 номінацій.За словами організаторів конкурсу, переможців цього року визначали в 19-ти основних, 3-ох індивідуальних та 3-ох спеціальних номінаціях. Найбільше заявок надійшло у такі номінації: «Благодійність в соціальній сфері» – 143 заявки, «Колективне волонтерство» – 90 заявок, «Благодійність в охороні здоров’я» – 81 заявка.

«Ми повідомимо всім лауреатам заздалегідь де і коли відбудеться церемонія нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна-2020». Відзнака переможця Національного конкурсу «Благодійна Україна» – унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра». Лауреати, які посядуть друге та третє місце нагороджуються спеціальними дипломами», – йдеться у повідомленні на сайті Асоціації благодійників України.

Зі свого боку Благодійний фонд «Карітас-Київ» вітає своїх працівників та колег з Благодійного фонду «Карітас-Житомир» з перемогою, а також наших партнерів, меценатів та волонтерів, а також перможців з інших фондів та організацій. Творити добро разом легше!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.