bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прогресівських дітей переводять у ташинську школу та дитячий садок
11.05.2021

Саме таке рішення прийняли батьки та освітяни на громадських слуханнях, що відбулись 6 травня у приміщенні сільської школи.

Таким чином, представники громадськості, освітян погодились що з 01 вересня 2022 року діти стануть учнями гімназії та вихованцями дитячого садку, що у центрі Ташинського округу.

Шкільним автобусом буде підвіз учнів та вихованців Прогресівських школи і дитячого садку до Ташинського комунального закладу Березанської громади у зв’язку з ліквідацією даного закладу.

Це стало першим кроком виконання дорожньої карти реформування освіти у Березанській селищній громади, що погоджено квітневою нарадою директорів ЗЗСО селищної громади.

Нагадуємо, що формування дорожньої карти  і громадські слухання ініційовано  селищною радою за результатами аудиту, що провели експерти коаліції #ГромадськаПрефектура.

Координатор коаліції та директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» Михайло Золотухін так прокоментував подію:

«Без оптимізації мережі освітніх закладів Березанської громади не матиме шансів не тільки на соціально-економічний розвиток а опиниться на межі виживання. 

А найбільш болючою ланкою є освіта у Ташинському окрузі». 

Вітаємо результати перших громадських слухань!

Нагадаємо, що для формування рекомендацій громадського аудиту у вересні грудні 2020р  в усіх округах громади була проведена серія «нарад порозуміння». http://frgn.mk.ua/?p=12067 .

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва».

Громадській аудит проведено в рамках проекту «Добра освіта у гармонійних громадах Березанщини», що реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» за підтримки МФ «Відродження» та при партнерстві з ГО «ЕКО. Березань», виконкомами Березанської, Коблівської місцевих рад та Миколаївським місцевим центром ПВПД в рамках діяльності Мережі із розвитку місцевої демократії та коаліції #ГромадськаПрефектура.

Контакти

  • 0512473879

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.