bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Завершено проєкт з правової та психологічної допомоги пацієнтам замісної підтримуючої терапії
30.11.2022

В межах проєкту надано безоплатну правову та психологічну допомогу як пацієнтам замісної підтримуючої терапії, так і їх родинам, які постраждали від війни та прибули до міста Запоріжжя.

Досягнуті результати дозволили не лише захисти права вразливої групи та забезпечити стабілізацію емоційного стану, але й розповсюдити корисну правову і психологічну інформацію щодо можливостей самодопомоги у поширених життєвих кризових випадках у прифронтовому місті Запоріжжі, що дозволило розширити коло допомоги населенню.

Завдяки плідній праці вдалось досягти наступних результатів:

- надано безоплатну психологічну допомогу (індивідуальну та групову) пацієнтам  замісної підтримуючої терапії/їх родинам у м.Запоріжжі (в тому числі біженцям і мешканцям окупованих територій Запорізької області) -  312 випадків;

- надано безоплатну правову допомогу пацієнтам  замісної підтримуючої терапії/їх родинам у м.Запоріжжі (в тому числі біженцям і мешканцям окупованих територій Запорізької області) – 318 випадків.

- опубліковано корисних матеріалів з можливостей до психологічної самодопомоги та правових процедур/юридично правильної поведінки у поширених життєвих кризових випадках – 24;

- оприлюднено історій надання допомоги за проєктом – 10.

Надалі ми продовжуємо надавати правову, психологічну та консультативну допомогу людям, які постраждали від війни.

Для отримання допомоги просимо звертатися на лінію допомоги:

 Тел.: +38 066-883-19-05.

*******

Проєкт  «Соціальний супровід пацієнтів замісної підтримуючої терапії у м.Запоріжжі, які постраждали від війни» був можливий завдяки міні-гранту проєкту EU4CSOs за фінансової підтримки Європейського Союзу, що реалізується БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне». Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю міні-грантера проєкту EU4CSOs ГО «Центр реформ, демократії та права» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

#StandWithUkraine #ПрямуємоРазом #EU4CSOs

Контакти

  • лінія допомоги +38 066-883-19-05.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.