bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Ведення бухгалтерського обліку в громадських організаціях»
18.08.2014

6 - 7 вересня 2014 року Сумський обласний комітет молодіжних організацій в рамках проекту «Школа громадської активності» проводить тренінг для представників громадських організацій Сумської та Харківської областей на тему «Ведення бухгалтерського обліку в громадських організаціях».

Учасники тренінгу отримають практичні знання щодо особливостей ведення бухгалтерії і фінансової звітності громадських організацій та про специфіку роботи з державними та міжнародними коштами.

Для того, щоб стати учасником тренінгу, необхідно займати в організації посаду бухгалтера, або виконувати його функції, заповнити електронну анкету за посиланням до 27 серпня включно.

Результати відбору учасників будуть оголошені 1 вересня.

Організаційні деталі тренінгу будуть повідомлені в індивідуальному порядку, після надсилання учасником заповненої анкети та відбору учасників, який буде здійснюватися організаторами по закінченню терміну подачі анкет.

Учасникам тренінгу забезпечується харчування та проживання, а також, компенсується вартість квитків для людей, які не проживають в Сумах, за наявності оригіналів квитків в обидва боки та ксерокопій документів (І, ІІ ст. паспорту, прописки та ідентифікаційного коду).

За більш детальною інформацією можна звернутися за тел.: +38095-73-12-988, +380930624792, e-mail: Luchaninova@ukr.net, [email protected]

 Тренінг проводиться Сумським обласним комітетом молодіжних організацій за підтримки NationalEndowmentforDemocracy (NED)

Контакти

  • http://goo.gl/SZU09n

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.