bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальна програма для представників ЗМІ у Польщі
27.01.2015

Проект «Навчальні програми професійного зростання» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) розпочинає набір кандидатів для участі у двотижневій програмі стажування на тему: «Угода про асоціацію між Україною і ЄС та її висвітлення у засобах масової інформації». Програма є загальноукраїнською.

Орієнтовна дата поїздки – 22 березня – 4 квітня 2015 р.

Останній термін подання документів на програму – 17 лютого 2015 р.

Основна мета програми стажування полягає в підвищенні рівня поінформованості журналістської спільноти в Україні щодо питань інтеграції України в ЄС:  що на практиці означає Угода про асоціацію між Україною і ЄС, які наслідки матиме імплементація Угоди для громадян України та суспільства в цілому. Під час стажування учасники програми зможуть ознайомитись з практичним досвідом висвітлення цих питань польськими колегами та розробити власний план дій за тематикою програми.

Навчальна програма «Угода про асоціацію між Україною і ЄС та її висвітлення у засобах масової інформації» проходитиме в Польщі і триватиме 2 тижні.

Учасники відбиратимуться шляхом відкритого конкурсу. Група складатиметься з 10 осіб. Знання англійської мови не вимагається, з групою працюють перекладачі. Усі витрати учасників програми покриваються проектом, окрім вартості виготовлення закордонного паспорта та витрат на території України (транспортних, проживання в готелі у разі потреби, поштових тощо).

Учасниками програми можуть бути: журналісти, редактори, блогери, а також інші представники засобів масової інформації (крім операторів та технічних працівників), передусім ті, хто працює в східних та південних областях України.

Дізнатись більше про програму та заповнити он-лайн Анкету кандидата можна на сайті виконавця проекту в Україні - Консорціуму із удосконалення менеджмент-освіти в Україні (CEUME) www.ptp.ceume.org.ua.

Контакти

  • www.ptp.ceume.org.ua

Коментарі

Ігор Вітовський   3365 днів тому   #  

Немає жодної інформації на цьому сайті. Не активні і посилання на анкету. Це - фейк?

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Полякова   3365 днів тому   #  

Будь ласка, ознайомтеся з інформацією на запропонованому сайті тут: http://ptp.ceume.org.ua/ugoda-pro-asociaciyu-mizh-ukra%D1%97noyu-i-yes-ta-%D1%97%D1%97-visvitlennya-u-zasobax-masovo%D1%97-informaci%D1%97
З приводу анкети нічим, на жаль, допомогти не можемо, тому що у вказаній публікації-першоджерелі посилання також немає. Однак ви можете написати на пошту організаторам: [email protected]. Або ж зателефонувати за контактними телефонами: (044) 246-7205/13, (050) 355-2410

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.