bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Воркшоп «Як побудувати успішний проект з транспортними даними» (Київ)
08.09.2016

Громадська мережа ОПОРА та TechSoup у рамках проекту «Дані міст/Apps4Cities» 13 вересня запрошує на безкоштовний вебінар по відкритих транспортних даних із засновником та CTO (Chief technology officer) сервісу Easy Way Іваном Шерстюком.

У рамках заходу він розкаже про те, що таке транспортні дані, особливості роботи з ними, а також чим досвід реалізації в Україні та за її межами такого проекту як Easy Way корисний у роботі над ідеями сервісів з транспортними даними.

EasyWay - сервіс, що надає інформацію про всі маршрути та зупинки громадського транспорту 50 міст України, а також Хорватії, Сербії, Болгарії, Молдові та Росії.

Сервіс EasyWay допоможе підібрати зручний маршрут з урахуванням фінансових та часових затрат, а також прокладе найкоротший автомобільний шлях. Система пошуку маршрутів громадського транспорту EasyWay є соціальним проектом, безкоштовним для використання.

Участь у воркшопі безкоштовна. Для участі потрібно зареєструватися goo.gl/20qfWg та отримати підтвердження участі. У формі реєстрації всі охочі можуть залишати свої запитання до спікера по темі заходу, на які він відповість під час воркшопу.

Воркшоп відбудеться 13 вересня у Freud House (м. Київ, вул. Констянтинівська, 21). Початок заходу о 19:00 год.

Більше про проект та портал «Дані міст/Apps4Cities» і конкурс сервісів Apps4Cities Challenge

Всеукраїнський проект «Дані міст/Apps4Cities» реалізовує Громадянська мережа ОПОРА та TechSoup Europe за підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED). Місія проекту — відкритість та легкість доступу до міських даних, що дозволять зробити місто ближчим до його жителів.

У рамках проекту відбувається Apps4Cities Challenge — конкурс міських сервісів на основі відкритих даних, обрання проекту-переможця, а також його подальша інкубація та розвиток. Конкурс Apps4Cities Challenge, перш за все, — це змагання ідей щодо сервісів, які спрощують життя жителів та гостей міст, підвищують якість прийняття управлінських рішень, сприяють розвитку бізнесу в рамках проекту «Дані міст/Apps4Cities». Навколо таких ініціатив зможуть збиратись команди програмістів та інтернет-спільнот, активістів та усіх зацікавлених.

Портал «Дані міст/Apps4Cities» — це портал відкритих міських даних та майданчик для всіх бажаючих не тільки створювати на основі вже отриманих нами даних сервіси для міст, для громадян, для бізнесу та влади, а й пропонувати, надавати свої набори даних, отримані у відповіді на запити або в результаті власної діяльності.

Також про конкурс та проект читайте на його сайті та офіційних сторінках у Facebook та Twitter.

Контакти

  • Громадянська мережа ОПОРА
  • Оксана Купер - менеджер з комунікацій проекту «Дані міст/Apps4Cities»
  • [email protected]
  • https://danimist.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.