bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальні тренінги з питань розробки проектних пропозицій на конкурс Громадського бюджету
09.09.2017

В Кременчуці стартують навчальні тренінги та консультації з питань розробки проектних пропозицій на конкурс Громадського бюджету. Перший тренінг відбудеться вже 12 вересня о 17:00 на базі Контакт-центру №12 (провулок Героїв Бреста, 59). Тренінги  триватимуть до 10 жовтня 2017 року.

Графік тренінгів є доступним на сторінці проекту «Альтернативні інструменти інформаційної кампанії Громадського бюджету м. Кременчука».

Ірина Каць, координаторка проекту зазначає: «Після проведеного опитування кременчужан щодо сильних та слабких сторін інформаційної кампанії Громадського бюджету 2016 року, ми переконалися у тому, що є великий попит на інформацію про можливості бюджету участі в мікрорайонах міста. Це стосується не тільки реклами і поліграфії, а й конкретного навчання. У своїх пропозиціях щодо покращення інформаційної кампанії Громадського бюджету 2017 жителі Кременчука висловилася за роботу з населенням саме у віддалених районах міста, рекомендували більше зустрічатися з людьми у дворах та проводити консультації на мікрорайонах».

Експерт проекту, член Робочої групи з питань впровадження громадського бюджету в місті Кременчуці Євген Перевезенцев відмітив: «Коли ми починали запроваджувати участі бюджет у минулому році, було багато питань. Зараз вже процес стає більш структурованішим. Спільно з працівниками виконавчого комітету Кременчуцької міської ради ми плануємо провести в Кременчуці 24 тренінги на базі контакт-центрів, територіальних центрів, бібліотек. Кожний тренінг триватиме півтори години. Ми очікуємо, що після тренінгу його учасники матимуть достатньо інформації для того, щоб розповісти друзям, знайомим про можливості участі у розвитку міста, або особисто стати автором проекту».

PR-менеджерка проекту Марина Орлова звертає увагу: «Багато мешканців Кременчука під час опитування звертали увагу, що їм не вистачає цікавої, простої інформації про Громадський бюджет. Ми вирішили додати трохи ігрових моментів, таких як фото-квест з брендованими стаканчиками та промотабличками з цікавими малюнками і мотивуючими фразами, які будуть додавати позитиву підчас тренінгів. Вже зараз закликаємо всіх мешканців нашого міста поширювати інформацію про Громадський бюджет в соціальних мережах, зазначаючи, що #ГраПочалась з #ГБ2017!».

Партнером проекту виступає виконавчий комітет Кременчуцької міської ради..

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.