bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Табір медіаграмотності для молоді (Запоріжжя)
22.02.2018

ГО «Місто можливостей» запрошує молодь віком 16 -18 років, учнів 9-11 класів, студентів 1 - 2 курсів, з усієї Запорізької області взяти участь у проекті «Табір  медіаграмотності 2018». Дедлайн - 26 лютого 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

До участі у тренінгу запрошують активних представників молоді, які мають бажання розвивати свої навички критичного мислення та медіаграмотності у реаліях українського інформаційного простору; мають ініціативи, спрямовані на вдосконалення інформаціного простору своєї громади, школи, району, села чи міста.

Табір проходитиме у місті Запоріжжя протягом 5 днів з 7 до 11 березня.

Участь у таборі безкоштовна.

Всі учасники забезпечуються харчуванням, проживаням та роздатковими матеріалами.

Очікується, що після цього проекту учасники будуть більш свідомими користувачами медіа, також вони будуть знати, як перевіряти різні типи сумнівної інформації. Це буде формувати попит на більш відповідальну та чесну журналістику. Учасники, які відвідали табір, отримають механізм проведення інтерактивних інформаційних зустрічей на базі своїх учбових закладів. 

Анкета для участі за посиланням goo.gl/bgxTXq

Додаткова інформація за електронною адресою [email protected], а також за тел.: 098 214 30 09 (Марія).

Проект «Підвищення здатності молоді встановлювати надійні джерела інформації через проведення табору медіаграмотності» реалізується громадською організацією «Запоріжжя - місто можливостей» у партнерстві з комунальною установою «Запорізький обласний центр молоді» в рамках проекту «Психосоціальна підтримка та робота з конфліктами», що є одною з Ініціатив інфраструктурної програми для України Німецького уряду та виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Контакти

  • ГО «Місто можливостей»
  • [email protected]
  • 098 214 30 09
  • https://www.facebook.com/zpcityopp/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.