bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українсько-білоруський форум «Нове лідерство для Східної Європи»
12.04.2018

ГО «Європейський Рух України» оголошує про початок реалізації проекту «Українсько-білоруська ініціатива «Нове лідерство для Східної Європи»». Мета цього проекту – розширення української та білоруської мережі лідерів громадської думки задля підтримки демократичного курсу країн, налагодження тісних зв’язків між українським та білоруським громадянським суспільством. Дедлайн - 20 квітня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Передбачається, що до мережі лідерів громадської думки увійдуть представники нової хвилі громадських діячів, політиків, волонтерів.

Командою проекту на конкурсній основі буде відібрано 30 учасників (15 учасників з України, 15 учасників з Білорусі), для яких протягом 3-6 травня 2018 років буде організовано:
- конференцію «Україна та Білорусь – роль громадянського суспільства у країнах Східного партнерства» (3 травня) 
- триденний семінар у форматі «тренінг для тренерів» (4-6 травня).

Семінар буде присвячений перш за все створенню команди та запуску комунікації між учасниками, з подальшим розширенням цієї мережі. 

Протягом навчань учасники отримають знання та практичні навички з питань внутрішньої та зовнішньої політики обох країн, відносин з ЄС, НАТО, США тощо. Відбудеться обмін досвідом діяльності громадських активістів щодо просування реформ, боротьби з корупцією, дво- і багатосторонньої співпраці у рамках Східного партнерства. В рамках проекту передбачається участь у якості спікерів та тренерів експертів з питань міжнародних відносин, економіки та культури, іноземних та українських дипломатів, політиків, громадських діячів. Окрім навчальних модулів програма семінару включатиме дебати, презентації та навчальні візити в органи державної влади та місцевого самоврядування, громадські організації.

До участі у проекті запрошуються громадяни України віком від 21 до 50 років, які досягли успіхів у громадській діяльності, політиці, журналістиці, бізнесі, юриспруденції та/або інших сферах.

При формуванні групи буде враховуватися гендерний фактор, рівномірне регіональне представництво та професійна належність. 

Організаційні питання:

  • Витрати (проживання, харчування, вартість лекцій та матеріалів) беруть на себе організатори.
  • Транспортні витрати – частково покривають організатори.
  • Мова проекту – російська.

Для того, щоб стати кандидатом до участі в проекті, необхідно заповнити анкету до 20 квітня 2018 року.

Про результати відбору учасників буде повідомлено до 22 квітня 2018 року.

Джерело

 

Контакти

  • ГО «Європейський Рух України»
  • [email protected]
  • 097 906 4728
  • https://www.facebook.com/emu.ngo15/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.