bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодь Луганщини запрошують на Майстерню (не)дитячої демократії 2.0
02.11.2018

Активну молодь з Луганської області віком 18 - 25 років запрошують взяти участь в «Майстерні (не)дитячої демократії» 2.0, яка відбудеться в Тернополі з 4 по 8 грудня.  

В учасників/ць, які до 16 листопада заповнять анкету https://goo.gl/A8rHxg та пройдуть відбір, буде можливість на практиці ознайомитись з різними формами та методами впливу молоді на життя своїх міст, а також залучення молоді до процесу розроблення та ухвалення рішень. Своїм досвідом ефективного їх застосування поділяються місцеві діячі, які впливають на місто та формують його. 

Крім цього, учасники/ ці зустрінуться з молодими активістами, лідерами думок та підприємцями. Детальніше дізнаються про молодіжні програмами, які діють при міській раді та обласній адміністрації. А також відвідають молодіжні центри / хаби для вивчення їх впливу на життя міста. 

Як пройшла перша “Майстерня (не)дитячої демократії” читайте тут: https://bit.ly/2Db4DTO

Поспішайте заповнювати анкету, адже кількість місць обмежена!

Організатори забезпечують проживання та харчування і компенсують проїзд в обидві сторони за наявності проїздних документів. 

Учасники та учасниці, що пройшли відбір, отримають підтвердження до 18 листопада.

Проект впроваджується ГО “МО “СТАН” у рамках програми ЮНІСЕФ «Посилення життєстійкості та підвищення громадської активності підлітків і молоді у східній Україні», яка впроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС).

Важливо! Якщо у вас виникли труднощі з коротким посиланням на анкекту, скористайтесь повним: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3nexudugOXliQfZtAgNekXeuZ-Smc0V4T-jW7qACsuiyE5g/viewform?fbclid=IwAR2N70A8PdLD5g-GhxZj9kaTkDCOjxn0NnWs4z3PofsO1yJ0WfcM0L2QCf8

Контактні особи: 
Сінькевич Юлія 095 806 9610
Юлія Лавер 068 620 0608

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.