bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гендерні ролі та гендерна рівність в Україні
11.01.2019

Поміж причин насильства є відчуття однієї з сторін конфлікту, що вона чимось краща чи правильніша за іншу, тобто відчуття нерівності. Іншою причиною можуть бути стереотипи щодо гендерних, соціальних чи біологічних стереотипів.

Поміж причин насильства є відчуття однієї з сторін конфлікту, що вона чимось краща чи правильніша за іншу, тобто відчуття нерівності. Іншою причиною можуть бути стереотипи щодо гендерних, соціальних чи біологічних стереотипів - відчуття, що хтось щось “зобов’язаний” робити, і, якщо цього не робить, треба змусити. На цьому тренінгу ми й поговоримо про те, які уявлення щодо “зобов’язань” є в наших головах та головах інших людей.

Участь - безкоштовна, за обов’язкової попередньої реєстрації (кількість місць обмежено).
https://goo.gl/forms/eHcYBb85BsAmBfSf2

Деталі за телефоном 050 728 7114

Захід відбувається в рамках проекту “Будь сильною, протидій насильству!”, що проводиться спільно ГО “Д.О.М.48.24” та Патрульною поліцією Івано-Франківської області .

Проект впроваджується за підтримки Інноваційного Фонду з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства (CPIF) Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP), що реалізовується в Україні компанією «Агрітім Канада Консалтинг Лтд» за фінансової підтримки уряду Канади» Police Training Assistance Project - PTAP

Контакти

  • ВДОМА вул. Галицька 29

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.