bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на програму «Молодь змінить Україну» від Фонду родини Богдана Гаврилишина
18.02.2019

Програма для молодих патріотичних українців, активних у громадському житті країни, які готові бути рушійною силою ефективних змін в Україні з урахуванням європейського досвіду. Дедлайн - 14 березня 2019 року. 

14 лютого стартувала реєстрація учасників на програму Фонду родини Богдана Гаврилишина «Молодь змінить Україну» для молодих державних службовців, активістів громадського сектору, соціальних підприємців та представників медіа.

Міста, де відбуватиметься програма: Біла Церква, Дніпро, Івано-Франківськ, Житомир, Луцьк, Одеса, Слов’янськ, Умань, Харків та Чернівці.

 «Молодь змінить Україну» – програма, заснована всесвітньо відомим економістом та візіонером Богданом Гаврилишиним у 2012 році та, станом на сьогодні, має більше ніж 640 випускників. Ціллю програми є підтримка активних, етичних, патріотичних молодих українських професіоналів, які складуть критичну масу молоді, що здійснить трансформацію України в ефективну демократичну країну.

ДЛЯ КОГО ПРОГРАМА:

  • Молодь віком 20-35 років;
  • Представники місцевих органів влади та самоврядування, громадські активісти, представники соціально-відповідального бізнесу та медіа;
  • Мають ідеї проектів місцевого розвитку;
  • Володіють іноземними мовами (оскільки учасники в разі успішного проходження перших етапів програми матимуть змогу участі у навчальній поїздці до європейської країни).

Навчання складатиметься з трьох модулів. Урочисте відкриття програми відбудеться 6 квітня у Києві.

ЕТАПИ ПРОГРАМИ:

І. Локальні школи МЗУ (квітень-травень)

Учасники програми отримають знання по темах соціальних інновацій в сфері державного управління та проектного менеджменту. Інтенсивне модульне навчання з поєднанням теорії, практичних кейсів та індивідуальної роботи над проектами допоможе учасникам підготувати і одразу ж реалізовувати власні ідеї місцевого розвитку. Спікерами школи є запрошені експерти національного рівня, регіональні експерти/лідери думок, ментори асоціації «Молодь змінить Україну».

ІІ. Втілення проектів місцевого розвитку (червень – липень)

Цей етап передбачає реалізацію проектів місцевого розвитку, які були розроблені учасниками. Менеджери програми відслідковують впровадження проектів та визначають найуспішніші з них. Переможці програми отримають навчальну поїздку впродовж тижня в одну з країн Європи або підтримку у вигляді мікро-грантів.

ІІІ. Навчальна поїздка до європейської країни для найуспішніших учасників програми (тривалість – 1 тиждень, осінь 2019).

Найбільш активні учасники, які відповідатимуть вимогам програми, у вересні-жовтні 2019 року зможуть відвідати одну з шести країн Європи: Австрія, Німеччина, Норвегія, Швейцарія, Швеція та Польща. Сформовані у групи з 5-6 осіб впродовж тижня вивчатимуть європейський досвід, а по приїзді ділитимуться з громадськістю результатами свого дослідження.

Обов’язковою умовою є поширення отриманих знань через ЗМІ, друк аналітичних статей, інтерв’ю на радіо та телебаченні про висновки після поїздки.

ЯК ПОДАТИСЯ НА ПРОГРАМУ?

  • Уважно заповніть аплікаційну форму програми: https://goo.gl/HFVmQ2
  • Останній термін подачі на програму: 14 березня 2019 року включно
  • Детальніше про програму читайте тут: https://goo.gl/1pA5LC

ПРИЄДНУЙТЕСЯ ДО СПІЛЬНОТИ УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ, ЯКА ЗМІНЮЄ УКРАЇНУ!

 

Контакти

  • https://bhfamily.org Фонд родини Богдана Гаврилишина

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.