bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Профілактика емоційного виснаження та вигорання»
04.03.2019

БО «Асоціація за демократичне майбутнє» запрошуємо на тренінг «Профілактика емоційного виснаження та вигорання».

Дата/час: сб 16 березня 2019 р., з 10:00 до 18:00.

Місце: с. Рудьківка, 70 км від Києва, освітньо-креативний еко-простір БО «Асоціація за демократичне майбутнє»

Детальна програма тренінгу:

10:00 — 12:00 — Блок 1. Актуалізація теми, формату, знайомство. Надихаюча групова робота. Вправа на діагностику власного емоційного стану.

12:00 — 12:20 — перерва

12:20 — 14:20 — Блок 2. Інтерактивна гра для поглибленої діагностики або отримання ресурсу, розбір методології діагностики вигорання та варіантів практичної профілактики: позитивний зворотній зв’язок, самоорганізовані команди, супервізія/інтервізія, визначення життєвих пріоритетів, кола взаємодопомоги тощо.

14:20 — 15:20 — обід

15:20 — 17:20 Блок 3. Рольова гра/вправа із практичного опанування одного з методів профілактики вигорання та отримання ресурсу. Засвоєння ключових індикаторів вигорання: змін у здоров’ї, почуттях, мисленні та поведінці.

17:20 — 18:00 Блок 4. Рефлексія тренінгу, відкриті запитання/відповіді, нетворкінг (можливість продовження вільного спілкування з учасниками та ведучими до 19:30).

Ціннісно-методологічна основа та сфери досвіду ведучих: опора на життєстійкості (resilience) та співнаснаженні (co-empowerment), що використовуються на противагу чи доповнюють дефіцитарний та проблемний підхід до практичної роботи в різних сферах; функціонування натхненних самоуправлінських команд (Ф.Лалу); розвиток щасливих ініціатив на основі підходу Dragon Dreaming; нові методи освіти та групового взаєморозвитку (ЦЕС: ціннісні майстерні, глибинна фасилітація); ненасильницькі відновно-діалогові практики (NVC, AVP, Peacemaker Circles); інтегральний (в сфері філософії та психології, Уілбер К.) та трансформативний (в сфері посередництва в конфліктах, Буш Р., Фолджер Дж.) підходи та ін.

Формат заходу: тренінг у стилі ціннісної майстерні, 90% практики, рефлексії та розбору вправ/кейсів/відіграного.

Ведучий: Andriy Krak, засновник Центру еволюції спільнот. Займається розвитком життєстійкості людей та проектів з 2013 року, проведенням семінарів на тему профілактики вигорання з 2014 року. Автор та ведучий курсів: “Мистецтво групової роботи та самонавчання”, “Як дорослішають дорослі та організації”, «Толерантне спілкування та практики порозуміння» та ін.

Організаційний внесок: тренінг відбувається за принципами самозабезпечення та взаємодопомоги – підтримується лише ресурсами ведучих та учасників. Приймається внесок, сума якого вибирається Вами в довільному обсязі (рекомендовано 350 грн).

Будуть забезпечені кава-паузи та обід.
Витрати на дорогу не покриваються, орієнтовна вартість дороги з Києва та назад – максимум 70 грн. Детальна логістика буде пояснена зареєстрованим учасникам чи звертайтеся за контактами нижче.

 ➡️ Для реєстрації заповніть будь ласка форму за цим посиленням: https://goo.gl/forms/a5DxCNO5XmNwXKl33

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.