bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Шукаємо учасників/ць на молодіжний обмін в Іспанію
17.05.2019

«Рух – це життя!». Чули таке? Давайте про це поговоримо між 24 червня та 1 липня 2019 року в Мадриді. Разом з молоддю з Іспанії, Марокко, Греції та Грузії.

Запрошуємо і тебе поділитися своїми думками з приводу ЗСЖ, соціального виключення, здорового чи нездорового харчування, тютюнопаління та вживання алкоголю, залучення молоді до активного способу життя.

Хочемо в міжнародній команді поговорити про здоровий спосіб життя, фізичне та психологічне здоров’я, активний та партисипативний підхід до життя. Бо віримо, що всі ці речі можуть запобігти соціальному виключенню молоді з суспільного життя.

Міжжнародний молодіжний обмін триватиме між 24им червня та 1им липня 2019 року в Мадриді. Разом з молоддю з Іспанії, Марокко, Греції та Грузії.

Вимоги до кандидатів:

  • Українське громадянство;
  • 18-30 років;
  • Наявність біометричного закордонного паспорта;
  • Англійська мова на рівні можливості комунікації з представниками різних країн;
  • Готовність брати участь в підготовці до культурного обміну та навчальних сесій;
  • Можливість оплатити організаційний внесок після затвердження Вашої кандидатури – 50 євро (для постійних відвідувачів ПІ – 20 євро).

Якщо Ви вважаєте, що ця можливість саме для Вас і про Вас, то заповніть, будь ласка, цю аплікаційну форму англійською мовою зі зрозумілою мотивацією, навіщо це Вам і чому Ви краще за інших зможете збагатити собою цей проект. Просимо заповнити форму до 23:59 2травня 2019 року. Всі питання надсилайте на електронну скриньку [email protected]. З обраними учасниками організатори сконтактують в кінці травня – на початку червня.

Всім учасникам забезпечується харчування та проживання (учасники житимуть в молодіжному хостелі El Escorial), а також іспанські партнери забезпечують учасників авіаквитками.

Контакти

Коментарі

Юлія Крамарєва   1795 днів тому   #  

Ейджизм? Ні, не чули. Усі ж знають, що в наступний день після 30 людина перетворюється на овоч. Коли тобі 31, або 35, то ти, звичайно, вже не той, що в 30. Ти миттєво або деградуєш, або стаєш майстром Йодою і тобі такі тренінги вже не потрібні.

  •   Пiдписатися на новi
Альона Глазкова   1795 днів тому   #  

Юліє, це офіційна позиція програми. Можете спробувати пролобіювати зміну вікового цензу в Європейській комісії. Насправді це не тренінг, це обмін. Тут немає тренера. На тренінгах в рамках програми Еразмус+ зазвичай головне обмеження за віком 18+

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.