bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

U-Inn 2.0: RELOAD «Перезапуск місцевої демократії»
11.06.2019

Запрошують на триденний табір молодіжних інновацій для сприяння доброчесності та інклюзивності U-Inn 2.0:RELOAD «Перезапуск місцевої демократії». Дедлайн - 18 червня 2019 року.

Більше можливостей для навчання та розвитку у розділі «Тренінги»

Маєте інноваційні ідеї, як творити позитивні зміни у своїй громаді? Прагнете долучитися до демократичних перетворень та об’єднатися з однодумцями заради створення спільного проекту?

Запрошуємо на триденний табір молодіжних інновацій для сприяння доброчесності та інклюзивності U-Inn 2.0:RELOAD «Перезапуск місцевої демократії»!

Просимо вас заповнити форму до 18 червня 2019 р. bit.ly/2Z6O02C

Молодіжний табір відбудеться 5-7 липня 2019 року в Київській області та об’єднає активну молодь з усіх куточків України. 

Кого ми шукаємо?

Активних громадян та громадянок віком від 18 років, які цікавляться питаннями прав людини, демократії, доброчесності, інклюзивності та бажають взяти участь у конкурсі молодіжних інновацій uinn.org.ua.

Що чекає учасників та учасниць конкурсу? 
Під час табору відбудеться низка інтерактивних навчальних та практичних сесій, багаття, можливість нових знайомств, розробка та презентація інноваційних ідей!

Якщо у вас виникають запитання, звертайтесь до Надії Бабинської, координаторки Програми U-Inn 2.0: RELOAD Перезапуск місцевої демократії, +380500367224, [email protected].

Програма підтримки молодіжних інновацій U-Inn реалізується Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії в рамках проекту “Громадянське суспільство для посилення демократії та прав людини” та у партнерстві з проектом USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!» @USAID_ВзаємоДія

Контакти

  • Надія Бабинська
  • координаторка Програми U-Inn 2.0: RELOAD Перезапуск місцевої демократії
  •  +380500367224
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.