bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Печа-Куча-Тека
23.09.2019

Печа-Куча-Тека — це формат мережування та обміну практичним досвідом, в якому візьмуть участь представниці та представники музеїв, архівів та бібліотек з усієї території України.

Формат Печа-Куча-презентацій успішно практикується в багатьох країнах світу, але набрав популярності в Японії, як формат неформального знайомства представників певної сфери. Формат — 20 слайдів по 20 секунд, загалом 6 хв. 40 с., щоби розповісти про свій проєкт. Ми дотримуємось позиції, що робота музейних, архівних та бібліотечних інституцій вкрай важлива та є надзвичайно актуальною.

У презентаціях представники та представниці поділяться досвідом своїх інституції, вдалими практиками, викликами з якими стикаються у роботі, ідеями проєктів над якими працюють, шукатимуть відповіді на відкриті питання, пов’язані з професійною діяльністю.

Розклад презентацій за посиланням.

Подія «Печа-Куча-Тека» у Facebook

Печа-Куча-Тека відбудеться у межах Фестивалю живих історій, зареєструватися на який можна за посиланням.

Фестиваль живих історій реалізує Інша Освіта в партнерстві зі спілкою MitOst e.V. та громадською організацією Центр студій політики «Центр студій політики пам’яті та публічної історії «Мнемоніка» за фінансової підтримки Українського культурного фонду, Представництва Фонду ім. Г. Бьолля в Україні, Auswärtiges Amt та Robert Bosch Stiftung.

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/908553689519577/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.