bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Facebook як інструмент ефективної комунікації для ОГС»
23.10.2019

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна) запрошує менеджерів/ок українських НПО взяти участь у вебінарі «Facebook як інструмент ефективної комунікації для ОГС», що відбудеться у п’ятницю, 22 листопада 2019 року. Вебінар стане у нагоді, якщо ви використовуєте Facebook на інтуїтивному рівні й хочете досягти кращих результатів у комунікації з цільовими аудиторіями.

Під час вебінару ви дізнаєтеся:

  • як визначити цільову аудиторію у Facebook та сконструювати персону, до якої звертатися
  • як окреслити комунікаційні цілі та про які налаштування слід пам’ятати
  • як написати хороший пост і які додатки вам можуть у цьому допомогти

Дата: 22 листопада 2019 року

Час проведення: 16:00-17:30 (тривалість – 1,5 год)

Спікерка: координаторка проектів Ресурсного центру ГУРТ Катерина Полякова. Понад п’ять років очолює редакцію порталу ГУРТ, що є найбільшою інформаційно-комунікаційною платформою для лідерів організацій громадянського суспільства в Україні та об’єднує 60 000 зареєстрованих користувачів, 30 000 підписників Facebook-сторінки та понад 5 000 фолловерів у Twitter. Катерина має 8-річний досвід роботи в журналістиці, стратегічних комунікаціях та медіа-освіті. Крім України, також мала довготривалі контракти в Індонезії та Німеччині.

Реєстрація за посиланням.

Зверніть увагу! Підключитися до вебінару потрібно о 15:55 (за 5 хвилин до початку). Підтвердження реєстрації та інструкції з налаштування комп’ютерного обладнання організатори надішлють зареєстрованим учасникам на вказану електронну адресу.

Вебінар «Facebook як інструмент ефективної комунікації для ОГС» відбудеться в рамках Програми технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна) у співпраці з ініціативою Eastern Partnership Civil Society Facility, що фінансується Європейським Союзом.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.