bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Як зберегти наснагу та мотивацію на довготривалому шляху до мети»
12.02.2020

Соціальний портал «Кар’єра для нового життя» пропонує взяти участь у безкоштовному вебінарі «Як зберегти наснагу та мотивацію на довготривалому шляху до мети», який відбудеться 13 лютого 2020 року.

На вебінарі ми звернемося до таких важливих питань:

  • Про що треба подбати «на березі»: коректна постановка мети, побудова покрокового плану, створення резерву пружності для зустрічі з неочікуваними чи небажаними випадками.
  • Аналітична підтримка на довготривалому шляху: конструктивний аналіз зробленого, перетворення небажаних результатів у корисний досвід, закріплення позитивних стратегій, корекція плану відповідно до результатів аналізу.
  • Психологічна підтримка себе на довготривалому шляху: створення точок «підзарядки» – як зберегти себе в здоровому, врівноваженому стані, розрахувати та поповнити власні психологічні ресурси.

Нагадуємо, що вебінар – це навчальний захід, який відбувається онлайн. Для участі вам необхідний доступ в інтернет та електронна пошта. Після реєстрації ви отримаєте на електронну пошту посилання, за яким зможете потрапити у віртуальний кабінет, де в запланований час відбудеться вебінар.

Ведуча вебінару – Ольга Кліндух – психолог, арт-терапевт, EMDR-практик, НЛП-практик. Веде програми з розвитку стресостійкості, профілактики професійного вигорання, розвитку емоційної компетентності, конструктивного спілкування.

Дата й час: 13 лютого 2020, з 19:00 до 20:00.
Мова вебінару – українська.
Участь безкоштовна.

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням http://bit.ly/31yhVmO

Заповніть форму – і ви отримаєте на пошту посилання, за яким зможете взяти участь у вебінарі під час його проведення.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.