bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Клуб Активної Громади онлайн «Як управляти країною онлайн?»
24.04.2020

Клуби «Активної Громади» – це неформальна платформа для спілкування, метою якого є обговорення ідей щодо розвитку міста/країни та їх впровадження.
 
Ми прагнемо побудувати майданчик для комунікації між активними громадянами, представниками влади та бізнесу. Адже комунікація та взаємодія завжди приносять користь та результати.
 
Що: онлайн засідання Клубу «Активної Громади» !
Коли: квітня, початок о 16:00.
Участь БЕЗКОШТОВНА
 
Запрошуємо долучитися до онлайн Клубу «Активної Громади» депутатів місцевих та обласних рад, помічників депутатів, представників громадських організацій та бізнесу, експертів, активних громадян та всіх, хто хоче розвивати свої міста та вдосконалювати країну.
Під час онлайн засідання Клубу ми будемо дискутувати на тему: «Як управляти країною онлайн?». Думаєте це неможливо? Або, як мінімум важко? Ми спростуємо Ваші страхи та розповімо:
● що таке е-демократія та діджиталізація;
● які проводяться електронні вибори та які їх перспективи в Україні;
● електронні ресурси для державного управління та надання державних послуг.
 
Звісно, ми не залишимо без уваги питання про електронні інструменти участі, які особливо актуальні в сучасному світі. Чули про ці інструменти? Знаєте які їхні функції та можливості? Наперед зазначимо, що вони можуть бути корисними для кожного громадянина, а ми навчимо Вас користуватися ними.
Долучайтеся до заходів, які ВІ «Активна Громада» проводить в онлайн форматі і ми переконаємо Вас, що можна залишатися активними щодня, за будь-яких обставин. Давайте разом впливати на рішення від яких залежить розвиток наших громад та країни в цілому.
 
З нетерпінням чекаємо на Вас квітня о 16:00!
Контактна особа: Дмитро Чернишов, регіональний координатор ВІ «Активна Громада» у Дніпрі
Тел. +380 50 802 22 89
 
Примітка. Місія «Активної Громади»: досягти добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.