bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінари онлайн марафону для допомоги безпритульним людям
28.05.2020

31 травня 2020 року з 11:00 до 12:00 в рамках онлайн марафону буде проведено безкоштовний Вебінар з психологічної підтримки на тему «Практики формування правильного розумонастрою в період карантину», організований ГО «Правозахисний рух Донбасу» в підтримку ініціативи «Допоможи вижити».

Час проведення - з 11:00 до 12:00 год.

Програма Вебінару:

- Притча про те, як знайти спокій

- 4 принципа японської чайної дії

- Арт-терапія як ресурсний стан під час кризової ситуації

- Практичні способи, як знайти душевну гармонію та вирівняти емоційний стан.

Тренерка – Юлія Кисловська (Юлия Кисловская), психолог, засновниця та керівник арт-студії “Пісочниця” в містах Сєвєродонецька та Лисичанська.

Під час перебігу вебінару тренер буде повідомляти глядачів про кампанію зі збору коштів для закупівлі продуктів харчування та засобів захисту для розповсюдження серед безпритульних людей, що зараз знаходяться на межі виживання на Донбасі та надавати інформацію про способи допомоги.

Реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/…/1rRhaKcxXyU_ecMtEHza8YqbfMkI…/edit

Вебінар пройде в режимі прямої трансляції.

Зареєстрованим учасникам на зазначену в реєстраційній формі адресу електронної пошти будуть надіслані посилання на трансляцію за день до проведення.

Щоб не пропустити інші заходи ініціативи «Допоможи вижити», слідкуйте за анонсами та новинами на сторінці ініціативи у Фейсбук:

https://www.facebook.com/%D0%94%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B8-%D0%92%D0%B8%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B8-106640567721402/?modal=admin_todo_tour.

Проект здійснюється за підтримки Міжнародний фонд “Відродження” та Європейського Союзу European Union in Ukraine в рамках гуманітарної ініціативи “Людяність і взаємодопомога”

#ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether #ЛюдяністьВзаємодопомога #StopCoronavirus

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.