bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Профілактика та подолання синдрому «професійного вигорання
26.06.2020

Центр психосоціального супроводу м. Щастя оголошує набір на безкоштовний онлайн семінар-практикум «Профілактика та подолання синдрому «професійного вигорання»".

 

Базовий семінар відбудеться 30.06.2020 о 16:00 на платформі ZOOM.

Літо - найкращий час подбати про себе, відновити сили та ресурс. Проте, варто знати особливості емоційного і професійного вигорання для того, щоб досягти найкращого ефекту.

Фахівці професій “людина-людина” найчастіше мають синдром «професійного вигорання» роками і навіть після відпустки не відновлюють внутрішні сили повністю.
Ми готові Вас підтримати та запрошуємо долучитися на заняття. Подбайте про своє психічне здоров’я!

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhBravmbv4Tm_RHBsL8djt7OQGw5g81H91oAnhztpgghfu7Q/viewform


Що буде під час базового заняття:

- психоедукація про синдром “професійного вигорання” (причини, стадії, як відстежувати, можливі наслідки при бездіяльності);
- визначення шляхів профілактики та подолання;
- алгоритм дієвого використання антистресових методик;
- вправи на релаксацію;
- поглиблення розуміння себе: емоційний інтелект;
- діагностика синдрому «вигорання», тест «самооцінка стійкості до стресу».

NB: За бажанням після базового семінару можна продовжити роботу і пройти повний курс “Відновлення у 7 сферах вашого життя”
- когнітивний рівень;
- емоційний рівень;
- фізичний рівень;
- соціальна складова;
- взаємодія із власним “Я”;
- життєві цілі та мрії;
- техніки ненасильницького спілкування.

Центр психосоціального супроводу (ЦПСС) м. Щастя повідомляє, що під час карантину через можливість поширення коронавірусу COVID-19 надає БЕЗКОШТОВНІ ПОСЛУГИ ОНЛАЙН. Наші клієнти - це переселенці, мешканці населених пунктів уздовж лінії розмежування, волонтери, люди, які мають негативний психологічний вплив через збройний конфлікт в Україні, а також у зв’язку із карантинними заходами через коронавірус; представники професій, які працюють із зазначеними вище категоріями клієнтів (насамперед лікарі, вчителі, працівники поліції, соціального захисту та інших структур.)

Групова та індивідуальна робота у ЦПСС Щастя проходить у рамках проєкту “Психосоціальна підтримка осіб, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні” за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, Malteser International та Мальтійської служби допомоги в Україні, який реалізує ГО Mental Health Service.
Скайп: cpsa.shchastya
Instagram: cpsa.shchastya
Facebook: https://www.facebook.com/groups/cpsa.shchastya/

Телефон безкоштовної гарячої лінії/довіри/консультування: 0800-212-401

Контакти

  • 0800-212-401

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.