bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Медіакемп для журналістів з Молдови, Білорусі, Вірменії, Грузії та України
20.08.2020

Lviv Media Forum оголошує набір на Медіакемп для журналістів, котрі пишуть на міжнародні теми. Проєкт спрямований на розвиток і зміцнення професійних контактів між журналістами України, Білорусі, Грузії, Молдови та Вірменії та експертним середовищем.
  • якщо вам бракує професійних контактів з колегами з-за кордону, аби створювати якісні матеріали, отримувати допомогу зі збором інформації чи перевіряти факти; 
  • якщо вам необхідно поглибити розуміння медіапроцесів на пострадянському просторі та нав’язати контакти з експертами;
  • якщо для професійного росту вам необхідний обмін досвідом із колегами з інших країн,

подавайте заявку на участь у Медіакемпі. Протягом тижня журналісти з України, Білорусі, Грузії, Молдови та Вірменії детально аналізуватимуть процеси на пострадянському просторі, братимуть участь у зустрічах та дискусіях з експертами, знайомитимуться з українськими медіа та громадськими організаціями. Окрім того, учасники Медіакемпу проведуть перезнтації для колег з інших країн з коротким оглядом політичної та економічноїї ситуації у своїх державах.

Програма підійде для журналістів та аналітиків, чия професійна діяльність — це висвітлення подій на пострадянському просторі та аналіз розвитку регіону. Якщо ви журналіст-міжнародник, шукаєте контактів із колегами з сусідніх країн, висвітлюєте теми Центрально-Східної Європи чи досліджуєте розвиток медіаіндустрії у регіоні - щиро заохочуємо вас подаватися на участь в Міжнародному Медіакемпі.

Захід пройде у Львові з 20 по 27 вересня. Організатори покривають витрати на квитки до Львова, медичну страхівку, а також забезпечують проживання і харчування під час інтенсиву. Окрім того, всі учасники отримають можливість безкоштовно відвідати VIII Lviv Media Forum, найбільшу медійну конференцію Центрально-Східної Європи, котра пройде у Львові у травні 2021 року та збере 1000 медійників з 25 країн світу.

Перед поїздкою в Україну всім відібраним учасникам потрібно пройти тестування на COVID-19. Вартість тесту буде відшкодовано організаторами. У випадку, якщо вас цікавить участь у програму, проте з огляду на карантинні обмеження ви не маєте можливості приїхати до Львова, організатори розглядають можливість забезпечити участь у програмі онлайн.

Щоб податися на участь в Медіакемпі, потрібно до 31 серпня заповнити анкету тут: https://bit.ly/LMFapply. Результати відбору учасників будуть оголошені 5 вересня.

Ви можете поставити усі питання, що виникають щодо участі в Медіакемпі, написавши листа на [email protected]

Більше про проекти ГО “Львівський Медіафорум” є на сайті організації lvivmediaforum.com

 

Контакти

  • [email protected] ; https://lvivmediaforum.com/news/mediakemp-dlya-zhurnalistiv-z-moldovy-bilorusi-virmeniyi-gruziyi-ta-ukrayiny/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.