bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на отримання освітньої стипендії з вивчення англійської мови (Сєвєродонецьк)
03.09.2020

Прийом заявок на участь дітей віком від 13-15 років з м. Сєвєродонецьк у дворічній програмі малих стипендій з вивчення англійської мови Посольства США в Україні. Дедлайн - 21 вересня 2020 р.

У м. Сєвєродонецьку, Луганської обл. оголошується прийом заявок від дітей віком 13 – 15 років, які хотіли б знати англійську мову, до «ПРОГРАМИ МАЛИХ СТИПЕНДІЙ З ВИВЧЕННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ПОСОЛЬСТВА США В УКРАЇНІ» (English Access Microscholarship Program, скорочено Access).

Програма Access надає можливість учням з малозабезпечених і соціально вразливих родин, які не знають або мають мінімальні знання англійської мови, безкоштовно поглибити свої знання, більше дізнатись про Сполучені Штати Америки, їх культуру і цінності, розвинути лідерські навички і взяти активну участь у розвитку України.

 МІНІМАЛЬНИЙ ВІК ДЛЯ УЧАСТІ: 13 років

МІСЦЕ І ТРИВАЛІСТЬ ЗАНЯТЬ: Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля. Тривалість з жовтня 2020 року до червня 2022 року2-3 рази на тиждень по 2 години (можливі перерви під час шкільних канікул).

ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА: Програма Access оплачує всю вартість навчання, підручників, а також триденних інтенсивних занять учасників на базі дитячого літнього табору у червні 2022 року.

КАНДИДАТИ НА УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ ПОВИННІ НАДАТИ:

1) Посвідчення особи або свідоцтво про народження(копію).

2) Табель або атестат навчального закладу з оцінками за останній навчальний рік (копію).

Загальний середній бал успішності з усіх предметів повинен бути не меншим, ніж 8 з 12.Щодо шкільної оцінки з англійської мови, то вона може бути і нижчою, ніж 8 балів: головне, бажання її вивчати!

3) Документ, що підтверджує фінансовий стан дитини або її сім’ї (копію).

Таким документом може бути, наприклад,або довідка малозабезпеченої особи/сім’ї;або акт обстеження матеріальних умов, завірений представниками органів соціального захисту або навчального закладу;або посвідчення  особи/cім’ї, яка перебуває у інших складних матеріальних обставинах, або документ про призначення матеріальної допомоги чи субсидії в зв’язку із складним матеріальним станом тощо. Малозабезпечені діти з родин переселенців, учасників АТО, з інвалідністю, багатодітних ї неповної сімей, особливо заохочуються подавати свої заявки на участь.

4) 2 фотографії розміром 3 х 4 см

5) Коротке резюме (перелік досягнень і навичок кандидата на участь у програмі, чому кандидат бажає взяти участь у програмі)– не обов’язково англійською мовою.

6) Рекомендаційні листи:

- від навчального закладу, у якому навчається кандидат,

- від вчителя англійської мови (якщо кандидат вивчає цей предмет у своєму навчальному закладі).

Зазначені документи надавати до 21.09.2020 р. за адресою: Луганська обл., м. Сєвєродонецьк,
Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля,відділ міжнародних проектів і програм, проспект Центральний 59а, ауд. № 223, Бовт Альона Юріївна (тел. 050-025-21-52) або Афоніна Ірина Юріївна (тел. 095-833-90-47) чи надсилати на електронну пошту: [email protected].

 

Після 21.09.2020р. з кандидатами на участь будуть проведені співбесіди.

Контакти

  • Координатор програми – Галина Овчарова
  • тел.: +38 050 4018821.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.