bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Діджитал-маркетинг для ОГС: можливості Google Ad Grants»
21.09.2020

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна) та Pro Bono Club Ukraine запрошують менеджерів українських організацій громадянського суспільства взяти участь у вебінарі «Діджитал-маркетинг для ОГС: можливості Google Ad Grants», що відбудеться у середу, 30 вересня 2020 року.

В рамках програми Google for nonprofits організації громадянського суспільства можуть отримати грант на розміщення рекламних оголошень у Пошуку Google. Завдяки такій рекламі некомерційні організації можуть залучати пожертви, поширювати інформацію про свої заходи й шукати волонтерів. Важливо: Програма Ad Grants буде доступна в Україні до 1 листопада 2020 року, тому не баріться.

Відвідайте цей вебінар, щоб дізнатися:

·       Що таке Google Ads, навіщо це організаціям громадянського суспільства і як почати його налаштування

·       Як розгорнути ефективну рекламну кампанію

Дата: 30 вересня 2020 року

Час: 17:00-18:30 (тривалість – 1 год 30 хв)

Реєстрація за посиланням.

Спікер вебінару:

Максим Зубенко - Product Marketing Manager в компанії P2H. Входить в ТОП-10 спікерів з онлайн-маркетингу за даними рейтингу блогу Netpeak. Консультував і реалізовував мааркетингові кампанії для технологічних стартапів, медичних клінік,  освітніх платформ та ін.  Викладає курс з діджитал-маркетингу для Beetroot Academy.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.