bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Ґендерна рівність: базові поняття»
30.09.2020

Вебінар «Ґендерна рівність: базові поняття»

Дата: 4 жовтня 2020 року

Час проведення: 10:00 – 12:00 (тривалість – 2 години)

Платформа: Zoom

Дедлайн для подачі заявок: 3 жовтня 2020 року (до 12:00)

Для кого цей вебінар?

Вебінар призначений для представників громадянського суспільства, які працюють з вразливими групами та бажають поглибити свої знання з ґендерної проблематики. Програма вебінару розрахована на учасників, які раніше не займалися ґендерними питаннями або мають лише базові знання в цій сфері.

Участь у вебінарі відкрита для громадянських активістів з усіх регіонів України, однак, пріорітет буде надаватися представникам Одеського регіону. В заході зможуть взяти участь до 20 учасників. Відбір учасників буде проводитись з урахуванням їх мотивації та актуальності заходу для їх громадської діяльності. В разі необхідності, можуть бути проведені додаткові вебінари з цієї теми, щоб залучити всіх охочих. 

Робочі мови вебінару: українська та російська (для іноземної спікерки/учасників). Всі роздаткові матеріали будуть викладені українською та російською мовами.

Задачі вебінару:

  • Сформувати в учасників вебінару основний понятійний апарат з ґендерної проблематики.
  • Ознайомити учасників з поняттями ґендерної дискримінації та ґендерних стереотипів та їх наслідками для суспільства, а також навчити їх розпізнавати.
  • Ознайомити учасників вебінару з поняттям ґендерного мейнстрімінгу, стратегії з просування ґендерної рівності та допомогти їм визначити роль представників громадянського суспільства у просуванні ґендерної рівності.

Методи роботи: 

Програма вебінару складатиметься з теоретичних і практичних сесій та вимагатиме активної участі в усіх практичних завданнях. Після завершення вебінару учасники отримають домашнє завдання, яке потрібно буде виконати протягом 5 днів та надіслати організаторам (Детальніше на вебінарі!). Тільки учасники, які візьмуть участь у вебінарі та виконають домашнє завдання, отримають сертифікат про проходження навчання.

Якщо ви зацікавленні взяти участь у вебінарі, будь ласка, заповніть онлайн заявку до 12:00, 3 жовтня 2020 року: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdteMDo4iPV3Mh2lL7Kn3y30vovKTnX7a9-9cvi7D0LTSeGUw/viewform

Цей захід проходить в рамках стипендіальної програми ЄС для громадянського суспільства країн Східного партнерства, який фінансується ЄС через проект «Регіональний механізм підтримки громадянського суспільства країн Східного партнерства».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.