bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Бюджет громади»
13.10.2020

Ви хочете дізнатись про місцевий бюджет та про те, як він функціонує? А як щодо його наповнення: звідки беруться гроші в місцевому бюджеті?

Щоб знайти відповіді на ці та інші питання запрошуємо вас до участі у вебінарі «Бюджет громади». Разом розберемося, як функціонує та наповнюється місцевий бюджет, звідки і які кошти надходять до бюджету громади, розкажемо, як запропонувати бюджетну ініціативу та що таке бюджетні комісії. А головне - навчимо контролювати бюджет. Якщо вам стало цікаво - цей вебінар для вас.

 Запрошуємо жителів ОТГ Рівненської області до участі у вебінарі!

 Дата: 15 жовтня

 Час: з 16:00 до 17:00

 Реєстрація обов’язкова за посиланням - https://go.mywebinar.com/xgjk-hjrd-xjsb-skfm

Посилання  буде надіслано всім зареєстрованим учасникам.

Зазначимо,  вебінар спрямований напідвищення системного впливу громадян на політичні процеси в Україні через освіту (як відбувається управління в громадах). Важливо, щоб громадяни краще розумілися у сфері локальної політики, функціях та сфері відповідальності виборних осіб. А також, щоб вміли впливати на прийняття рішень місцевого значення.

Запрошуємо долучитися до вебінару активних громадян, депутатів місцевих рад, їх помічників, громадських діячів міста, студентів та всіх громадян, які зацікавлені у отриманні знань про управління громади.

Контактна особа:

Наталія Головач, координаторка ВІ «Активна Громада» міста Рівне.

Тел. +380 97 68 08 014

e-mail: [email protected]

 

Долучайтеся до заходів, які ВІ «Активна Громада» проводить в онлайн-форматі і ми переконаємо вас, що можна залишатися активними щодня, за будь-яких обставин. Давайте разом впливати на рішення, від яких залежить розвиток наших громад та країни в цілому.

Довідка. Кампанія «Задай курс владі» реалізується за фінансової підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI).

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягти добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.