bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Захист прав біженців та шукачів притулку в Україні»
15.10.2020

Оголошується відбір учасників на тренінг «Захист прав біженців та шукачів притулку в Україні» для громадських активістів та юристів, що працюють або планують працювати з біженцями та шукачами притулку.

Захід відбудеться 7-8 листопада 2020 року, на базі Освітнього дому прав людини – Чернігів.

Тренінг організований Чернігівським громадським комітетом захисту прав людини в рамках проекту «Забезпечення доступу до правосуддя для шукачів притулку, мігрантів та інших вразливих груп іноземних громадян в Україні», що виконується за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Тренерами виступатимуть провідні українські експерти з міграційних питань та практикуючі адвокати.

Метою заходу є посилення правової спроможності українських правозахисників та громадських активістів, які працюють або планують працювати з біженцями та шукачами притулку. Зокрема, будуть розглядатися питання міжнародних та національних стандартів захисту прав біженців та шукачів притулку, нормативно-правова база та судова практика, основні проблеми у реалізації прав мігрантів з неврегульованим статусом, адвокаційна робота правозахисників в роботі з шукачами притулку, тощо.

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників заходу. Також відшкодовується проїзд учасників до місця проведення тренінгу і в зворотному напрямку в межах вартості проїзду в купейному вагоні потяга або «Інтерсіті+» (2-й клас) за умови надання документів, що підтверджуюь вартість проїзду.

Під час заходів буде забезпечене дотримання санітарних норм та соціального дистанціювання. 

Реєстрація триває до 29 жовтня 2020 р. Про результати відбору учасникам буде повідомлено 30 жовтня 2020 р. Програма заходу та логістичні деталі буде повідомлено учасникам, яких відібрано для участі.

Для реєстрації потрібно заповнити наступну форму.

Контактна особа:

Надія Едієва, Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Тел.:  063-959-35-34; e-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.