bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Реєстрація на серію вебінарів «Lady’s energy club: про енергетику у дівчачому колі»
15.10.2020

Фонд “Професійний розвиток Харкова” спільно з національною енергетичною компанією “Укренерго запрошують школярок для участі в серії вебінарів “Lady’s energy club: про енергетику у дівчачому колі.

Дівчат чекають чотири зустрічі, що проходитимуть в онлайн форматі. Під час вебінарів вони почують надихаючі історії роботи в енергетиці від працівниць Укренерго та енергетичної галузі, візьмуть участь у навчальних інтерактивах та розвивальних вправах. Усі учасники Lady’s energy club отримують сертифікати про участь у проєкті, і найактивніші – корисні подарунки. 

Хто може долучитися? 

  • Дівчата 9-11 класів, які цікавляться технічними спеціальностями та замислюються над вибором майбутньої професії 

  • Мешканки Одеси, Харкова, Києва та Львова 

Вебінари проходитимуть 19, 20, 21 та 22 жовтня. Початок о 18:00. Тривалість  півтори години.

Зареєструватися можна за посиланням: https://forms.gle/34phjieUtrkNudJLA

Подія у фейсбуці та деталі проєкту: https://www.facebook.com/events/345249283256877 

Досвід проведення проєкту минулого року показав, що дівчатам дуже цікаво дізнаватися більше про сфери діяльності, де можна застосувати свої знання з технічних наук. Вони змінюють свої професійні вподобання у сторону відповідних спеціальностей, по-новому відкривають для себе енергетику та навіть задумуються будувати кар’єру в цій галузі. Цьогоріч ми вирішили розширити формат зустрічей, додавши професійні майстер-класи для саморозвитку. Все для того, щоб діти провели час цікаво та з користю водночас”, – розповідає Оксана Чікало, начальниця відділу корпоративної соціальної відповідальності НЕК ”Укренерго”.

Деталі про проєкт. Національна енергетична компанія «Укренерго» та Фонд «Професійний розвиток Харкова» організовують проєкт для дівчат-школярок, який проходить в рамках ініціативи Lady’s energy club. Це платформа для розвитку, відкритого спілкування та передачі досвіду успішних жінок-енергетиків школяркам з усієї України.   

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.