bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошуємо взяти участь в зустрічі «Миротворчі програми на територіях регіональних конфліктів»
07.11.2020

Робоча група Мережі громадянської освіти в Східній Європі (EENCE) «Громадянська освіта в зоні регіональних конфліктів» запрошує взяти участь в міжнародній інформаційній зустрічі на тему «Миротворчі програми на територіях регіональних конфліктів». Зустріч відбудеться 9 листопада о 15.00 (GMT + 2; по Києву, Вільнюсу, Кишиніву - 15.00, по Мінську, Москві - 16.00, по Баку - 17.00). Орієнтовна тривалість - до 90 хв. Робоча мова - російська. Зустріч відбудеться на платформі Zoom. До участі запрошуються всі зацікавлені особи, а особливо ті, хто працює в сфері громадянської освіти.

 

Під час зустрічі будуть обговорюватися такі питання:

• Конфлікти в сучасному світі

• Види конфліктів

• Основні суб’єкти діяльності щодо забезпечення міжнародної безпеки

• Види діяльності щодо забезпечення міжнародної безпеки

• Види операцій на користь миру

• Структура операцій / місій з підтримання миру

• Основні види діяльності операцій / місій з підтримання миру

• Успішні / невдалі операції

 

Експерт зустрічі - Теличкін Олексій Олексійович (Україна), полковник поліції (у відставці), доктор юридичних наук. Має 14 років загального досвіду перебування в зонах регіональних конфліктів, а саме: Ірак, Хорватія, Боснія, Косово, Грузія / Абхазія, Ліберія, Південний Судан. Колишній старший поліцейський радник-керівник поліцейських компонентів місій ООН в Грузії і Косово.

 

Модератор зустрічі - Назарій Боярський, член Правління громадської організації «Вектор прав людини» (Україна), член групи тренерів Молодіжного департаменту Ради Європи.

 

Для участі в зустрічі потрібно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/uEPUPyGUWe5zVvK66 Після реєстрації ви отримаєте повідомлення на електронну пошту з підтвердженням, що містить інформацію про вхід в конференцію.

 

Фейсбук подія зустрічі: https://fb.me/e/d1wSyJL9a Приєднуйтесь!

 

Онлайн зустріч організовується громадською організацією «Вектор прав людини» (Україна) в рамках проєкту «Громадянська освіта в зоні регіональних конфліктів», який реалізується робочою групою Мережі EENCE «Громадянська освіта в зоні регіональних конфліктів» за підтримки Федерального агентства з громадянської освіти (Bundeszentrale für politische Bildung) за рахунок коштів Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Контакти

  • https://fb.me/e/d1wSyJL9a

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.