bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Відкрий свою грань креативності»
10.11.2020

Соціальний портал «Кар’єра для нового життя» пропонує взяти участь у безкоштовному вебінарі «Відкрий свою грань креативності», який відбудеться 12 листопада 2020.

За результатами Міжнародного саміту в Давосі креативність була визнана необхідною навичкою майбутнього. І це цілком зрозуміло. Світу й людям потрібні нові ідеї, здатність створювати альтернативи й дивитися на ситуацію з різних сторін. Важливо розвивати нові підходи та способи дій для вирішення конфліктів та інших завдань.

Для кого буде корисний вебінар
Захід буде корисний для самозайнятих осіб, фрилансерів, людей творчих професій, потенційних підприємців, власників малого й середнього бізнесу, менеджерів із розвитку та інновацій, керівників проєктів, психологів, тренерів, викладачів.

У програмі – розкриття тонкощів креативності:

  • Де живе креативність?
  • Як відбувається творчий процес, «приходять» і створюються ідеї?
  • Практичні завдання на розвитку навику креативності.

Нагадуємо, що вебінар – це навчальний захід, який відбувається онлайн. Для участі вам необхідний доступ в інтернет та електронна пошта. Після реєстрації ви отримаєте на свою адресу електронної пошти посилання, за яким зможете потрапити у віртуальний кабінет, де в запланований час відбудеться вебінар.

Ведуча вебінару – Владислава Крижна, сертифікована бізнес-тренерка (Міжнародна організація праці 2019, Школа тренерів Оксани Грабар, 2015) і арт-коучиня (Тренінгова компанія «Основа» 2017). Вісім років практикує та розвиває методики соціального театру в Україні.

Дата й час: 12 листопада 2020 року, з 19:00 до 20:30.
Мова вебінару – українська.
Участь безкоштовна.

ДЛЯ УЧАСТІ НЕОБХІДНО ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ за посиланням https://bit.ly/2I9TSFo
Заповніть форму – і ви отримаєте на пошту посилання, за яким зможете взяти участь у вебінарі під час його проведення.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Якщо ви після реєстрації не отримали від нас листа з посиланням на участь у вебінарі – перевірте папку «Спам», лист може потрапити туди.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.