bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Панічні напади- що це таке і як їх подолати»
11.11.2020

Чт. 12/11/20 о 19:00
Як розрізнити панічний напад та як допомогти собі та близьким будемо говорити з військовим психологом учасником бойових дій, професіоналом своєї справи, людиною з великим серцем, та яскравим почуттям гумору Андрієм Козінчуком.
 
Уявіть собі, ви їдете в метро і раптом вам стає дуже страшно.
Ритм вашого серця понад 100 ударів на хвилину, ви хапаєте ротом повітря, вас трясе, ви посилено пітнієте, вам так погано, що здається зараз помрете.
Так виглядає панічний напад.
 
Панічний напад - це раптовий приступ сильного страху, який викликає серйозні фізичні реакції, коли немає реальної небезпеки або видимої причини. Панічні напади можуть бути дуже страшними. Коли вони відбуваються, людина відчуває, що втрачає контроль, божеволіє або може померти. Зовні це часто схоже на серцевий напад.
 
Панічні напади приносять думки про те, що має статися щось жахливе, наприклад: «У мене станеться інфаркт», «Я зімлію і впаду», «Я не зможу дихати та задихнусь», «Я втрачу контроль над сечовим міхуром/кишечником», «Я вдавлюся», «Мене знудить», «Я втрачу контроль над собою, збожеволію і мене заберуть до псіхлікарні», «В очах інших я виглядатиму цілковитим дурнем».
 
На жаль, з огляду на упередження, які існують стосовно психічних проблем, багато людей терплять роками, перш ніж поділитися своїми переживаннями з іншими чи звернуться по допомогу до фахівців.
Часто панічні напади починають траплятися після пережиття травмуючих подій, наприклад військових дій. Панічні напади виснажують та не дають повноцінно радіти життю.
 
Про те, як розрізнити панічний напад та як допомогти собі та близьким будемо говорити з військовим психологом учасником бойових дій, професіоналом своєї справи, людиною з великим серцем, та яскравим почуттям гумору Андрієм Козінчуком.
Не пропустіть!
 
Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією: 
 
Посилання на подію:
 
Захід проходить у межах проекту «Долаючи розломи в громадах, що постраждали від конфлікту: від зцілення до співпраці» БО “БФ “Карітас-Київ”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.