bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фінансова грамотністьу #ЩедрийВівторок
25.11.2020

Фінансова грамотність потрібна кожній людині, задля того щоб ефективно користуватися грошима й швидко досягати нових рівнів матеріального добробуту. Особиста фінансова грамотність безпосередньо впливає на фінансовий розвиток і наших організацій. Поговоримо про це?

1 грудня, о 15:00 в межах глобального руху Giving Tuesday, на вас чекає лекція від Артема Нідзельського «‎Фінансова грамотність»‎.

Поговоримо про те, як правильно керувати своїми фінансами та примножити накопичені гроші, про міфи нестабільності банківської системи в Україні та оцінку надійності банку, про дистанційні канали обслуговування, шахрайські схеми та як не потрапити на їх гачок. 

Артем – заступник керуючого Регіональним центром ПУМБ у м. Києві, навчався банківській справі в Голанському та Київському Національних Університетах. У банківській сфері працює понад 19 років, займається тренерською діяльністю по темам продажів та наставництва. 

Реєстрація за посиланням: https://probono.org.ua/fingivingtuesday

Мова лекції: російська.

-

#ЩедрийВівторок — всеукраїнський день добрих справ у межах глобального руху Giving Tuesday.

Щороку в понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи.

Контакти

  • https://probono.org.ua/fingivingtuesday

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.