bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Як швидко перейти на електронний документообіг та опанувати роботу з програмним РРО»
12.04.2021

Розвиваючи та підтримуючи підприємництво в Україні в межах проекту МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», Ресурсний центр ГУРТ запрошує власників мікро та малого бізнесу на безплатний вебінар «Як швидко перейти на електронний документообіг та опанувати роботу з програмним РРО».

«Вчасно» - це сервіс миттєвого обміну електронними документами, за допомогою якого можна підписувати, відправляти, отримувати і зберігати юридично значимі документи онлайн. Сервіс створений для економії часу і грошей.

«Вчасно.Каса» – програмний РРО або онлайн-каса, яка дозволяє легко замінити класичні «залізні» касові апарати, встановлюється на комп’ютер, планшет або смартфон та інтегрується з діючою обліковою системою. Е-чеки формуються автоматично та фіксуються у ДПС. Жодних папірців та додаткових витрат на утримання касового апарату. Прорамний РРО підходить для малого, середнього та великого бізнесу — вуличні точки,  послуги, доставка, ритейл, інтернет-магазини тощо.

Дата: 16 квітня 2021 року

Час: 16:00 – 16:45

Спікерка: Тамара Кучугурна, директорка з розвитку сервісу обміну електронними документами «Вчасно». Впродовж 4 років займалася проектуванням інтерфейсів для маркетплейсів. Понад 3 роки консультує щодо питань оптимізації бізнес-процесів та організаційного розвитку.

На вебінарі ви дізнаєтесь:

• навіщо потрібен електронний документообіг та як почати його використовувати

• як економити час та кошти, використовуючи цифровий підпис

• як почати використовувати та переваги ПРРО

Реєстрація на вебінар за посиланням.

Проект «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії.

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.